6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Παίζουν μπάλα παραμονή Πρωτοχρονιάς στη La Liga. Live Streaming, Combo και άλλα πολλά στην Bet on Alfa

Παίζουν μπάλα παραμονή Πρωτοχρονιάς στη La Liga. Live Streaming, Combo και άλλα πολλά στην Bet on Alfa

By on 31 Δεκεμβρίου, 2021 0 755 Views

Ενισχυμένες αποδόσεις στα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, σε live streaming* στις δημοφιλέστερες των διοργανώσεων, και όχι μόνο… Όλα τα παραπάνω, συνοδεύονται από την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα, τα χαρακτηριστικά στοιχεία που συνοδεύουν το brandname της Bet On Alfa.

Λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2021, Valencia και Espanyol θα αναμετρηθούν στο Μεστάγια (17:15) για τη 19η αγωνιστική της La Liga.  Ματς πάρα πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, με τη Valencia αν πάρει τη νίκη να ανεβαίνει στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και την Espanyol με διπλό να έχει πολύ καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια.

Από πέντε συνεχόμενες νίκες στη La Liga και το Copa Del Rey προέρχεται η Valencia, που είναι σε εξαιρετική φόρμα, ενώ η Espanyol στα πέντε τελευταία της ματς στις δύο διοργανώσεις, μετρά τρεις νίκες και δύο ήττες.

Με την Bet On Alfa να προσφέρει τον άσο στο 1.80, η Valencia προβάλλει σαν η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.60 και το διπλό για νίκη της Espanyol στο 4.30. Απόδοση 1.90 έχει το over 2.5 goals, 1.85 το under 2.5 goals και επίσης 1.85 το goal / goal.

Στην κατηγορία Combo είναι διαθέσιμες πάρα πολλές επιλογές με ξεχωριστό ενδιαφέρον και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να συμπεριλάβετε στις επιλογές σας τους σκόρερ, τα κόρνερ και άλλα πολλά ειδικά στοιχήματα. Μην ξεχνάτε την επιλογή Build & Bet που προσφέρει η Bet on Alfa, όπου μπορείτε να κάνετε συνδυασμό επιλογών από τον ίδιο αγώνα.  

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.