9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ντέρμπι στην Premier League και ζωντανές μεταδόσεις της La Liga στην Bet on Alfa

Ντέρμπι στην Premier League και ζωντανές μεταδόσεις της La Liga στην Bet on Alfa

By on 2 Ιανουαρίου, 2022 0 748 Views

Πλούσιο το πρόγραμμα της Κυριακής με πολλούς ενδιαφέροντες αγώνες στην Premier League και την La Liga. Με τo νέο app της Bet on Alfa μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνες μέσω Live Streaming και να ποντάρετε όπου κι αν βρίσκεστε.

Η Τσέλσι βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας της Premier League με έναν βαθμό παραπάνω από την Λίβερπουλ την οποία υποδέχεται σήμερα (18:30). Οι γηπεδούχοι έχουν έναν αγώνα περισσότερο και ο σημερινός αγώνας είναι μεγάλο ντέρμπι με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Και οι δύο ομάδες έχουν κάνει από δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Η Τσέλσι στους τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της έκανε ισοπαλίες με σκορ 1-1. Η Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με σκορ 1-0 εκτός έδρας από την Λέστερ και στον αμέσως προηγούμενο αγώνα της έκανε ισοπαλία με σκορ 2-2 εκτός έδρας με την Τότεναμ. Στην Bet on Alfa η νίκη της Τσέλσι προσφέρεται σε απόδοση 2.60, η ισοπαλία στο 3.35, η νίκη της Λίβερπουλ στο 2.60, το Over 2.5 στο 1.80, το Under 2.5 στο 2.00 και το Goal/Goal στο 1.65. Ο Combo συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.05.

Οι πέντε από τις έξι ισοπαλίες της Τσέλσι είχαν σκορ 1-1 και όλες οι ισοπαλίες της Λίβερπουλ ήταν Goal/Goal. Η Bet on Alfa προσφέρει το σκορ 1-1 σε απόδοση 6.80 και τον Combo συνδυασμό «Ισοπαλία & Goal/Goal» σε απόδοση 4.10.

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Η Χετάφε δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα αλλά έχει βελτιωθεί πολύ και στους πέντε τελευταίους αγώνες της έχει κάνει τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες. Σε αυτούς τους πέντε αγώνες δέχτηκε μόλις ένα γκολ. Υποδέχεται την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης η οποία στους έντεκα τελευταίους αγώνες της έχει εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Ρεάλ στις επτά από τις εννέα πιο πρόσφατες νίκες της σκόραρε ακριβώς δύο γκολ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση στην Bet on Alfa μέσω Live Streaming (15:00). Στην Bet on Alfa η νίκη της Χετάφε προσφέρεται σε απόδοση 5.60, η ισοπαλία στο 3.80, η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο 1.60, το Over 2.5 στο 2.00, το Under 2.5 στο 1.80 και το Goal/Goal στο 2.10. Ο Combo συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.70.

Η νίκη της Ρεάλ με ημίχρονο-τελικό Χ/2 προσφέρεται σε απόδοση 4.10 στην Bet on Alfa ενώ τα σκορ 0-2 και 1-2 έχουν αποδόσεις 6.20 και 8.00 αντίστοιχα. Τα σκορ και τα ημίχρονα-τελικά στην Bet on Alfa έχουν το προνόμιο του Cash Back.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Η Μπαρτσελόνα έχει σπουδαία παράδοση εκτός έδρας με την Μαγιόρκα, νίκησε στις 11 από τις 12 πιο πρόσφατες επισκέψεις της. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Η Μαγιόρκα εντός έδρας έχει έξι ισοπαλίες, δύο νίκες και μόνο μία ήττα. Η Μπαρτσελόνα εκτός έδρας έχει πέντε ισοπαλίες, δύο ήττες και μόνο μία νίκη. Δέχτηκε γκολ στους επτά από τους οκτώ εκτός έδρας αγώνες της. Στην Bet on Alfa η νίκη της Μαγιόρκα προσφέρεται σε απόδοση 3.40, η ισοπαλία στο 3.25, η νίκη της Μπαρτσελόνα στο 2.15, το Over 2.5 στο 2.00, το Under 2.5 στο 1.80 και το Goal/Goal στο 1.80. Ο Combo συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.35.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα της Μαγιόρκα με την Μπαρτσελόνα σε ζωντανή μετάδοση μέσω Live Streaming στην Bet on Alfa στις 22:00.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.