5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μιξ Ντίσκερουτ: Kάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία, ειδικά σε αυτό το πρωτάθλημα

Μιξ Ντίσκερουτ: Kάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία, ειδικά σε αυτό το πρωτάθλημα

By on 4 Ιανουαρίου, 2022 0 757 Views

Δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας όπου μίλησε για τον αγώνα της Τετάρτης (5/1) με την Πάφο και όχι μόνο παραχώρησε ο Μιξ Ντίσκερουτ.

Διαβάστε όσα είπε ο Νορβηγός μέσος των πρασίνων:

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Aνυπομονώ για το παιχνίδι. Υπήρξε ένα μικρό διάλειμμα, χάρηκα που είδα τα παιδιά ξανά και ετοιμαζόμαστε για ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Θα είναι διασκεδαστικό και ελπίζουμε όσοι περισσότεροι φίλαθλοι της Ομόνοιας να έρθουν και να μας στηρίξουν».

Τα κλειδιά για τη νίκη: «Να έχουμε το δικό μας μομέντουμ από την αρχή του αγώνα. Nα κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής και να έχουμε καλή τακτική απέναντί τους. Το πιο βασικό είναι να έχουμε τη σωστή νοοτροπία που έχουμε σε κάθε παιχνίδι και ελπίζουμε οι 11 ποδοσφαιριστές που θα αρχίσουν τον αγώνα και αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο… να βάλουν το λιθαράκι τους και την καλή τεχνική τους».

Για το ότι η Πάφος βρίσκεται έναν βαθμό πιο πάνω, στοχεύει στις ψηλές θέσεις κι αν αυτο θα παίξει ρόλο: «Όχι, πιστεύω κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία, ειδικά σε αυτό το πρωτάθλημα. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Δεν κοιτάζω πού βρίσκονται οι ομάδες στη βαθμολογία, γνωρίζουμε καλά πως κάθε ομάδα σε αυτο το πρωτάθλημα αν αποδώσει στο ψηλότερο της επίπεδο θα είναι πολύ καλή ομάδα».

Για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος: «Πρώτα από όλα θεωρώ ότι γενικά για τους φιλάθλους αυτό το πρωτάθλημα είναι διασκεδαστικό να το παρακολουθείς. Πολλές ομάδες μέχρι την κορυφή είναι ανταγωνιστικές. Φυσικά θέλουμε να είμαστε μια από αυτές και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, έτσι ανυπομονώ για αυτό».

Για το ότι οι οπαδοί απογοητεύτηκαν από το τελευταίο αποτέλεσμα αλλά συνεχίζουν να πιστεύουν στην ομάδα: «Είναι φανταστικό που το ακούω αυτό. Όλοι αναγνωρίζουν τους οπαδούς της Ομόνοιας, νιώθουμε να τους έχουμε στην πλάτη μας και θέλουμε να τους δώσουμε κάτι πίσω να πανηγυρίσουν. Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ που είναι πολύ σημαντικό δεν πήγε όπως εμείς θα θέλαμε. Όμως παλέψαμε και δώσαμε ό,κτι είχαμε και κάποιες μέρες θα είναι έτσι, δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Σίγουρα ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν μπορούμε να βλέπουμε τόσο μακριά γιατί έροχνται σημαντικά παιχνίδια, έτσι επικεντρωνόμαστε σε αυτά».