11 Μαΐου, 2024
  • 11 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Τσέλσι: Αίσιο τέλος στο σίριαλ με τον Λουκάκου

Τσέλσι: Αίσιο τέλος στο σίριαλ με τον Λουκάκου

By on 4 Ιανουαρίου, 2022 0 785 Views

Δυο ημέρες μετά το σοβαρό θέμα που άνοιξε στη Τσέλσι με τον Λουκάκου, οι δυο πλευρές τα βρήκαν, άφησαν στην άκρη τις διαφορές και ο Βέλγος φορ τέθηκε στη διάθεση του Τούχελ.

Μετά από δύο ημέρες ολοκληρώθηκε με… «happy ending» το «μίνι-σίριαλ» μεταξύ της Τσέλσι και του Ρομέλου Λουκάκου. Oι δυο πλευρές είχαν σήμερα τη κρίσιμη συνάντηση που είχε προαναγγείλει ο Τόμας Τούχελ και εν τέλει τα βρήκαν, με τον διεθνή Βέλγο φορ να παραμένει κανονικά κάτοικος «Στάμφορντ Μπριτζ».

Θυμίζουμε πως το θέμα είχε ανοίξει η μεγάλη συνέντευξη του διεθνή φορ, στο στο ιταλικό «Sky Sports», στην οποία είχε εκφράσει τόσο τη δυσαρέσκεια του στο Λονδίνο, όσο και τη «νοσταλγία» του για την Ίντερ. Η δήλωση του Λουκάκου άνοιξε θέμα στα «μπλε» αποδυτήρια και ο Τόμας Τούχελ «έκοψε» τον 28χρονο επιθετικό από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Μετά τη σημερινή (3/1) συνάντηση το θέμα θεωρείται λήξαν, ο Βέλγος ξεκίνησε να προπονείται εκ νέου με την ομάδα και αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στη Τότεναμ του πρώην προπονητή του στην Ίντερ , Αντόνιο Κόντε.