20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΙΛΑΝΙΤΣ:Με παίκτη λιγότερο δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα.Να μην έχουμε άλλα κρούσματα

ΜΙΛΑΝΙΤΣ:Με παίκτη λιγότερο δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα.Να μην έχουμε άλλα κρούσματα

By on 5 Ιανουαρίου, 2022 0 663 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Ομόνοια, ο προπονητής της Πάφου Ντάρκο Μίλανιτς ανέφερε:

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι για να δούμε το παιχνίδι. Από την μια είμαστε απογοητευμένοι με το γκολ στα τελευταία λεπτά, από την άλλη όταν παίζεις τόσα λεπτά με παίκτη λιγότερο και δεν χάνεις, δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα. Παλέψαμε 50 λεπτά να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, αλλά υπάρχει αυτό το αίσθημα της τελευταίας στιγμής. Οι παίκτες μας απογοητεύτηκαν, παλέψαν το παιχνίδι….

Για την διαιτησία του αγώνα: Δεν είναι δουλειά μου να μιλήσω για τον διαιτητή. Αλλά είδατε κάποιες αντιδράσεις από τον πάγκο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει το συναίσθημα και αυτές οι αντιδράσεις εξηγούν κάποια πράγματα.

Για τον τρόπο που πάλεψε η ομάδα του με δέκα παίκτες: Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά στην συνέχεια αντιδράσαμε, ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε για 50 λεπτά να αντέξουμε και λυπούμαστε για τους οπαδούς μας που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το 1-0.

Για την ενίσχυση Ιανουαρίου και τους τραυματίες: Ελπίζω ο Πάντσεον να είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι. Για τις μεταγραφές, οι άνθρωποι που χειρίζονται τα θέματα θα μας πουν σε λίγες μέρες περισσότερα.Εύχομαι να μην έχουμε άλλα κρούσματα κορονοϊού

Για το αν συμφωνεί με τον Μπεργκ ότι όσο ήταν 11 με 11 η Ομόνοια ήταν καλύτερη: Ναι άρχισαν καλύτερα, στο ξεκίνημα ήταν καλύτεροι τακτικά. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, αλλά νιώθω ότι θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι αν εξελισσόταν 11 εναντίον 11