17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

AΛΚΑΡΑΘ:Το πέναλτι δεν ξέρω αν ήταν και καθαρό

By on 10 Ιανουαρίου, 2022 0 501 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Ομόνοια, ο προπονητής του Ολυμπιακού Λούκας Αλκαράθ ανέφερε… 

“Κατά την προετοιμασία μας είχαμε κάποια προβλήματα είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω covid ενώ χάσαμε και τον Σαρφό. Κάναμε μια καλή προσπάθεια, από την απόδοση είμαι ευχαριστημένος αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος η Ομόνοια είχε κάποιες προϋποθέσεις χωρίς να έχει καθαρές ευκαιρίες εκτός από το πέναλτι που ήταν από ένα δικό μας λάθος, δεν ξέρω αν ήταν και καθαρό.

Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την απόδοσή μας, κάναμε κάποιες αλλαγές, αλλάξαμε και τον σχηματισμό. Κάναμε κάποιες καλές προϋποθέσεις αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε για να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία”.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στην Κύπρο και για το ότι είναι καιρό χωρίς νίκη ο Ολυμπιακός: “Γνώριζα για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι είναι σε φάση που αναπτύσσεται και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Χρειάζονται δύο πράγματα, χρόνος και ποδοσφαιριστές. Εμείς είμαστε εδώ 10 μέρες, είχαμε χρόνο αλλά όχι αρκετό. Προσδοκούμε μέσα απ’ την δουλειά να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, να δημιουργούμε ευκαιρίες και φυσικά όχι μόνο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά και να σκοράρουμε. Το αποτέλεσμα είναι που μετράει στο ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσω την ομάδα να αναπτυχθεί, να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη της”.