2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Δεν παίζουν στο ντέρμπι Παπουλής-Ατιέμγουεν

By on 15 Ιανουαρίου, 2022 0 1793 Views

Μετρημένες θα είναι οι επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ για τη μεσοεπιθετική γραμμή της Ομόνοιας στο εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (16/1) με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Οι Φώτης Παπουλής και Ιγιάγι Ατιέμγουεν δεν θα είναι στην αποστολή του «τριφυλλιού» , επομένως ο Νορβηγός προπονητής χάνει δύο σημαντικές επιλογές.

Το γεγονός αυτό ανοίγει τον δρόμο προς την ενδεκάδα για τον Μάρκο Τσέποβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έβαλε άλλη μία εβδομάδα προπονήσεων στις πλάτες του και εκτός απρόοπτου θα πάρει φανέλα βασικού στο Τσίρειο.

Δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα ο Ανδρόνικος Κακουλλής στην ταχύτητα του οποίου ποντάρει αρκετά ο τεχνικός της Ομόνοιας, ενώ «καπαρωμένη» θέση στο αρχικό σχήμα έχουν οι φορμαρισμένοι Τζιωνής και Λοΐζου. Διαθέσιμος είναι και ο Έρικ Μποτεάκ, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις και εναπόκειται από στον Μπεργκ εάν θα τον χρησιμοποιήσει. Οι Γκόμεθ και Ντίσκερουντ επιστρέφουν στη μεσαία γραμμή, όπως και ο Λανγκ στο κέντρο της άμυνας. Το ερώτημα αφορά τον παρτενέρ του Ούγγρου με τον Παναγιώτου να κερδίζει πόντους μετά την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στους μαυροπράσινους. Σε αυτό το σενάριο θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Χούμποτσαν, εκτός κι αν ο Σλοβάκος προτιμηθεί έναντι του Κίκο στο δεξί άκρο της άμυνας.