3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Διπλό για την Πάφο και άλμα στην βαθμολογία

By on 15 Ιανουαρίου, 2022 0 415 Views

Σπουδαία νίκη πέτυχε στο ΓΣΠ η Πάφος κόντρα στον Ολυμπιακό με 2-1. H oμάδα της Πάφου παρουσιάστηκε καλύτερη, πιο τυχερή και εύστοχη από τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να πάρουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Πολύ σημαντική νίκη για τους φιλοξενούμενους που για τρίτο παιχνίδι στο ΓΣΠ έφυγε αλώβητη (ισοπαλία 1-1 με Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ).

Το γκολ του Κοβάσεβιτς (16’) και του Ζάιρο (53’) οι οποίοι αξιοποίησαν δύο τραγικά λάθη αμυντικών του Ολυμπιακού,αρκούσαν για να φύγει με το «διπλό» η ομάδα του Μίλανιτς που ανέβηκε στους 25 βαθμούς και ξεπέρασε Ανόρθωση και Ομόνοια στην βαθμολογία και έκανε ένα ακόμα βήμα προς την 6άδα.

Ο Στέφανος Χαραλάμπους πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 32’, όμως σε ένα ακόμη ματς οι «μαυροπράσινοι» έμειναν μακριά από την επιτυχία. Έκτο ματς χωρίς νίκη για τον Ολυμπιακό που μετράει σε αυτά, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Έβδομο ματς αήττητη η παφιακή ομάδα.

Oλυμπιακός: Μολ, Σαμπίνια, Σάλι, Γκουστάβο, Κα (81΄ Πεχλιβάνης), Μανρίκε, Κονφέ, Ντιαγνιέ, Νάνι (70΄ Μανιάς), Κυριάκου (81΄ Μπόβεδα), Χαραλάμπους (60΄ Γουίλσον)

Στον πάγκο: Κόβατς, Τσούπιτς, Μποβέδα, Μουκτάρης, Αντρονίκου, Χριστοδούλου, Γουίλσον, Πηλαβάς, Πεχλιβάνης, Χαραλάμπους

Πάφος FC: Ρούτκο, Παλάσιος, Χότσκο, Κοβάσεβιτς (63΄ Χέσταντ), Ζάιρο (86΄ Ντράγκομιρ), Ν.Αουρέλιο (70΄ Χαμαντί), Ζ.Αουρέλιο (62΄ Πάγιτς), Πάνιτς, Μπάιριτς, Πάντσεον, Τάλις (70΄ Αϊλντον)

Στον πάγκο: Πέτρου, Αντός, Λέιτε, Φυλακτού, Μιχαήλ, Ντράγκομιρ

Κίτρινες: Σαμπίνια / Τάλις, Παλάσιος, Πάνιτς