2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΤΑΛΑ:Το βράδυ της Δευτέρας θα δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε

ΚΑΤΑΛΑ:Το βράδυ της Δευτέρας θα δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε

By on 22 Ιανουαρίου, 2022 0 1664 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε ο Νταβίντ Καταλά ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί για την ΑΕΚ, με την Ανόρθωση.

Το αρχικό του σχόλιο: “Είναι ένα ντέρμπι, περιμένουμε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Επανέρχονται ποδοσφαιριστές, θέλομε να φανούμε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φτάσουμε στη νίκη”. 

Για το αν η ομάδα του έχει χάσει τη νοοτροπία νικητή: “Είμαι πολύ απογοητευμένος με αυτή την ερώτηση και δεν το αντιλαμβάνομαι. Μετά από δύο ισοπαλίες, δεν έχουμε χάσει τίποτα. Η ομάδα δεν έχασε τη νοοτροπία νικητή. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας. Και τα μέσα αλλά και η ατμόσφαιρα, κινούνται περισσότερο με τα αποτελέσματα. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε αλλά υπάρχουν και καλοί αντίπαλοι. Το βράδυ της Δευτέρας θα δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε”

Για το ότι η Ανόρθωση προέρχεται από πέντε σερί νίκες και είναι στην καλύτερή της φόρμα: “Έχει το καλύτερό της σερί στην σεζόν και έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις απειλές απ’ τον αντίπαλο, να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα, να έχουμε την κατοχή και την ταυτότητά μας”.

Για τα λάθη στην άμυνα στα τελευταία παιχνίδια: “Πάντα γίνονται λάθη, αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεχθήκαμε γκολ απ’ τα λάθη που κάναμε. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποφασιστικοί. Όπως έχω πει ξανά, είναι προτιμότερο η μπάλα να βγει εκτός γηπέδου για να γλυτώσουμε από τέτοιες καταστάσεις”. 

Για το πόσο πολύ θέλει ο κόσμος τη νίκη στο ντέρμπι: “Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και θα μας στηρίξει. Οι παίκτες θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και ελπίζω ο κόσμος να τους στηρίξει σε όλο το παιχνίδι. Με ενότητα, με 12ο παίκτη τον κόσμο, μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Για το αν θα είναι διαθέσιμος ο Τρισκόφσκι: “Ο Ιβάν είχε ένα πρόβλημα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΠΑΕΕΚ. Έχει προπονηθεί κανονικά σήμερα και είναι έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας”.

Για τον Ροσάλες: “Ο Ροσάλες κλήθηκε στην Εθνική του ομάδα. Προσπαθήσαμε να αγωνιστεί με την Ανόρθωση και μετά να ενσωματωθεί με την Εθνική σε συνεννόηση με την ομοσπονδία της χώρας του, δεν κατέστη δυνατό κάτι τέτοιο και δυστυχώς θα τον στερηθούμε στα επόμενα παιχνίδια”.