17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Έδωσαν πολλές βοήθειες οι αλλαγές και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους

ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Έδωσαν πολλές βοήθειες οι αλλαγές και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους

By on 22 Ιανουαρίου, 2022 0 2615 Views

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ παραχωρεί δηλώσεις μετά την νίκη επί της Πάφου.

“Είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς, κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες πρωταθλήματος. Ο προπονητής τους κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήταν αήττητοί στην έδρα τους μέχρι αυτό το παιχνίδι, φέτος. Έχει δύο πολύ καλούς παίκτες στην επίθεση, τον Βαλακάρι και τον Ζάιρο και αυτό μας κάνει διπλά χαρούμενους για τη νίκη”.

“Στην αρχή προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τη ροή του αγώνα, κάποτε παρακρατούσαμε την μπάλα και οι της Πάφου μας δημιούργησαν προβλήματα. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι την στιγμή που ήρθε η αποβολή της Πάφου”.

“Σήμερα έδωσαν πολλές βοήθειες οι αλλαγές και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους. Έκαναν τη διαφορά αυτοί οι παίκτες”.

“Ευχαριστώ τους οπαδούς στο γήπεδο, αυτούς που ακολούθησαν την αποστολή. Μας έδειξαν πόσο σημαντικοί είναι για την ομάδα. Ζέσταναν τους παίκτες και τους θέλουμε δίπλα έτσι σε κάθε αγώνα”

Στην απογοήτευση του Χρίστου Αλμπάνη στην αλλαγή του αναφέρθηκε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στις δηλώσεις του και αστειευόμενος το παραλλήλισε με την αντίδραση του Ρονάλντο στην αλλαγή του από τον Ράνγκνικ στο ματς με την Μπρέντφορντ.

Θυμίζουμε ότι ο προπονητής της Γιουνάιντεντ, Ραλφ Ράνγκνικ συνυπήρξε με τον Τσόρνιγκερ στη Λειψία από το 2012 ως το 2015.

Η σχετική αναφορά του Γερμανού κόουτς:

“Ο Χρίστος έπαιξε πολύ καλά, διέλυσε τον αμυντικό που τον μάρκαρε από την αρχή. Ο Χρίστος ήταν απογοητευμένος με την αλλαγή του, όχι σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά κι αυτός νευρίασε λίγο. Όμως έχουμε την δύναμη, να φέρουμε παίκτες από τον πάγκο και αυτό με βοηθά πολύ σαν προπονητή”