19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ : Θέλει να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση για πιο ψηλά(Παίζονται δύο θέσεις στην 11αδα)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ : Θέλει να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση για πιο ψηλά(Παίζονται δύο θέσεις στην 11αδα)

By on 24 Ιανουαρίου, 2022 0 812 Views

Μια τεράστια ευκαιρία η οποία δεν πρέπει να χαθεί έχει ενώπιον της η Aνόρθωση  η οποία θα πάει στην «Αρένα» να παίξει με την ΑΕΚ (19:00 Primetel 1) και με νίκη θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την σημερινή της αντίπαλο, ενώ γενικότερα θα βάλε πίεση στους πρωτοπόρους και ταυτόχρον αθα εδραιώσει την θέση της στην πρώτη εξάδα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να μετρά δύο πολύ σημαντικές απουσίες αλλά και δύο επιστροφές.
Ο τιμωρημένος Ουάρντα και ο τραυματίας Αραγιούρι δεν υπολογίζονται, ενώ επιπλέον επιλογές θα αποτελέσουν οι Σπύρος Ρισβάνης και Μιχάλης Ιωάννου. Πιο έτοιμος φυσικά και ο Βερχόβετς που στον αγώνα κυπέλλου έπαιξε τα πρώτα του λεπτά ως αλλαγή ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο νεαρός Χρυσοστόμου.
Με τα δεδομένα αυτά ένα πιθανό αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:
Λόρια, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Κορρέα ή Ρισβάνη,Αντωνιάδης, Χουσμπάουερ, Αρτυματάς, Πόποβιτς ή Βερχόβετς, Ντέλετιτς, Λάζαρος και Νοβότνι. 

Δεν αποκλείεται φυσικά να δούμε κάτι άλλο από τον Τιμούρ Κετσπάγια στο αρχικό σχήμα.

Στον Α΄γύρο η Ανόρθωση έχασε 2-1 με ένα γκολ του Λάζαρου να μην μετρά αφού ενώ η μπάλα πέρασε την γραμμή δεν δόθηκε ούτε από τον διαιτητή ούτε από το VAR ,αλλά ήταν σε μια περίοδο που η Ανόρθωβση είχε αστάθεια στην άμυνα της .Ευελπιστεί σήμερα να πάρει τη ρεβάνς συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις