7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κακουλλής-Τσέποβιτς λύγισαν την ΠΑΕΕΚ.Δύσκολη νίκη για την Ομόνοια 2-1

Κακουλλής-Τσέποβιτς λύγισαν την ΠΑΕΕΚ.Δύσκολη νίκη για την Ομόνοια 2-1

By on 24 Ιανουαρίου, 2022 0 349 Views

Πολύ σημαντική νίκη για την Ομόνοια, η οποία επικράτησε έστω και δύσκολα της ΠΑΕΕΚ με 2-1.

Στο 55ο λεπτό η Ομόνοια άνοιξε το σκορ με τον Κακουλλή που πήρε την μπάλα από λαθος πάσα του Δημητρίου , ωστόσο 2 λεπτά μετά η ΠΑΕΕΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Νάντο.

Στο 79΄ο Τσέποβιτς με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μποτεάκ , έκανε το 2-1 για την Ομόνοια.

Πλέον η Ομόνοια είναι στους 27 βαθμούς και την 4η θέση (πριν ξεκινήσει το ΑΕΚ-Ανόρθωση), ενώ η ΠΑΕΕΚ έμεινε στους 13.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 14ο λεπτό η ΠΑΕΕΚ είχε ένα σουτ με τον Μπάμπιτς εκτός περιοχής, με τον Φαμπιάνο να μαζεύει χωρίς δυσκολία. 4 λεπτά μετά ο Λοϊζου καθυστέρησε και δεν έκανε το σουτ στην περιοχή, με την ΠΑΕΕΚ στην αντεπίθεση να κάνει το σουτ και να κερδίζει κόρνερ. Στο 28ο λεπτό η ΠΑΕΕΚ είχε ένα άστοχο σουτ από απόσταση, ενώ η Ομόνοια είχε ανούσια κατοχή χωρίς να καταφέρει να γίνει ουσιαστική και επικίνδυνη.

Στο 41ο λεπτό, η Ομόνοια έχασε την μοναδική της ευκαιρία στο α΄ ημίχρονο. Ο Μιξ έκανε τακουνάκι σε εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή αφού έδιωξε έγκαιρα ο Φραγκίσκου μπροστά από τον Κακουλλή. Αν έμπαινε θα ήταν φοβερό γκολ.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 48ο λεπτό ο Μπάμπιτς πάλεψε, γύρισε, έκανε το σουτ, αλλά η άμυνα της Ομόνοιας απομάκρυνε σε κόρνερ. 3 λεπτά μετά ο Λοϊζου είχε ένα πολύ άστοχο σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στο 55ο λεπτό ο Κακουλλής με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα ανοίγοντας το σκορ για την Ομόνοια. 2 λεπτά μετά η ΠΑΕΕΚ απάντησε με τον Νάντο να απαντά άμεσα και με κοντινή προβολή να κάνει το 1-1!

Στο 62’ η Ομόνοια είχε καλή στιγμή με τον Κακουλλή να μην πιάνει την κεφαλιά όπως θα ήθελε σε σέντρα του Μποτεάκ. Στο 68΄ο Γιούστε έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 70΄μια κεφαλιά του Κακουλλή μετά από σέντρα του Μποτεάκ, έφυγε λίγο έξω. Στο 76΄η ΠΑΕΕΚ έχασε καλή ευκαιρία με μια κεφαλιά να φεύγει έξω, μετά από μια αντεπίθεση.

Στο 79΄ο Τσέποβιτς με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μποτεάκ έκανε το 2-1!

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπεργκ): Φαμπιάνο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Γιούστε, Λέζιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Μποτεάκ, Ασάντε (46′  Τσέποβιτς), Κακουλλής (88′  Χαραλάμπους)
Στον πάγκο: 
Παναγή, Κυριακίδης, Κίκο, Λαός, Χρίστου, Ασημένος, Παπουλής

ΠΑΕΕΚ (Μ.Σεργίδης): Πρόσεκ, Ντίας (75′  Aριστοτέλους), Σουμαόρο (87′  Κωμοδίκης), Δημητρίου, Νάντο (87′  Μιλτς), Ενόχ, Μπάμπιτς (63′  Χαραλάμπους), Καπαρτής (75′  Βαρέλα), Ομπανόρ, Κούρος, Φραγκέσκου
Στον πάγκο:
 Παναγιώτου, Μαυρομούστακος, Ανδρέας Νεοφύτου, Τίμερμανς, Παττίχης, Τσόσιτς, Άντρις Νεοφύτου

ΣΚΟΡΕΡ: 55′  Κακουλλής 78΄Τσέποβιτς/ 57′  Νάντο
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 
Ντίας, Κούρος, Νάντο (3η), Ενόχ, Ομπανόρ

ΘΕΑΤΕΣ: 
2.500
Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
VAR: Σωτηρίου Λούκας
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας