3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Το μυαλό της ΑΕΚ μόνο στην Κυρία…

By on 24 Ιανουαρίου, 2022 0 780 Views

Ο Σαρφό (αν έρθει…), ο εξτρέμ και γενικώς οι κινήσεις ενίσχυσης της  AEK, μπορούν να περιμένουν (για λίγο). Αυτό που προέχει σήμερα είναι το ντέρμπι με την  Aνόρθωση στην «Αρένα» (19:00), το οποίο δεν είναι μεν καθοριστικό για την ίδια, αλλά είναι σίγουρα σημαντικό.
Η ευκαιρία για την ομάδα της Λάρνακας είναι διπλή. Πρώτον, να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και δεύτερον, να αφήσει μακριά την «κυρία» και συγκεκριμένα στο -10. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα διατηρήσει την άνεσή της με τους πιο κάτω στη βαθμολογία και δεν θα χρειαστεί να ρίχνει το βλέμμα της και προς αυτούς…
Ο Νταβίντ Καταλά έχει σημαντικά προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζει στους Ροσάλες, Γκιούρτσο αλλά και στον Λεάλ. Όποιοι και να αγωνιστούν όμως, καλούνται να δώσουν το 100% για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Τούμπας θα βρίσκεται στο τέρμα, με τους Τόμοβιτς και Μιλίτσεβιτς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, δεξί μπακ τον Τάντι κι αριστερό τον Άνχελ Γκαρσία.
Στη μεσαία γραμμή, επανέρχεται ο Λουΐς Γκουστάβο μαζί με τον Ραφαήλ Μάμα. Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Ακοράν και Εσπινόσα, με τον Τρισκόφσκι κι έναν εκ των Ρόμο-Νταρμπισάιαρ στην επίθεση…