6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΡΓΚ:Δεν τα κάνω όλα σωστά, όπως και πέρσι που πήραμε το πρωτάθλημα

MΠΕΡΓΚ:Δεν τα κάνω όλα σωστά, όπως και πέρσι που πήραμε το πρωτάθλημα

By on 24 Ιανουαρίου, 2022 0 1549 Views

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά την νίκη επί της ΠΑΕΕΚ.

-Αρχικά: “Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Οι τρεις βαθμοί είναι πάντα το πιο σημαντικό”.

-Σας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έκανε πολλές ευκαιρίες η ομάδα σας ειδικά στο πρώτο μέρος; Και πως σχολιάζετε τα γκολ από Κακουλλή-Τσέποβιτς: “Περισσότερο είμαι χαρούμενος που φτιάξαμε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Εξαιρετικό σουτ από τον Κακουλλή, δουλεύει πολύ σκληρά για την ομάδα. Κάποιες φορές δουλεύει υπερβολικά σκληρά και δεν έχει την απαιτούμενη ενέργεια στο τελείωμα. Ο Μάρκο ήταν φρέσκος σήμερα. Η αλλαγή του Ασάντε ήταν περισσότερο για τακτικούς λόγους, δεν ήταν έτοιμος για 90λεπτο”.

-Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, μεγάλη μερίδα του κόσμου σας καταλόγισε ευθύνες για το ότι δεν έγιναν μεταγραφές γρήγορα και για κάποιες εμμονές στον τρόπο παιχνιδιού. Θέλετε να απαντήσετε; “Είναι εύκολο να μιλάμε για σίγουρα πράγματα παρά για γενικότητες. Σίγουρα δεν τα κάνω όλα σωστά, όπως και πέρσι που πήραμε το πρωτάθλημα”.