3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Super League : Σημαντικά ματς για εξάδα και «ουρά»

Super League : Σημαντικά ματς για εξάδα και «ουρά»

By on 29 Ιανουαρίου, 2022 0 787 Views

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο (29/1) με τρία παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, η Λαμία τον ΟΦΗ, ενώ ο Ιωνικός κοντράρεται εντός έδρας με τον Ατρόμητο.

Ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον τόσο για τη μάχη της εξάδας, όσο και για εκείνη της αποφυγής του υποβιβασμού περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (29/1) για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στις 15:00 ο Παναθηναϊκός  που έχει εδραιωθεί στην 4η θέση υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης , ο οποίος πλέον έχει μπει για τα καλά στη μάχη της εισόδου στα πλέι οφ. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στα τρίποντα την περασμένη αγωνιστική επί του Ιωνικού, ενώ οι Αρκάδες βρίσκονται σε φόρμα καθώς έχουν σημειώσει τρεις σερί νίκες που τους βοήθησαν να σκαρφαλώσουν στην 6η θέση.

Στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε ξανά στην αποστολή τον Αγιούμπ, όπως και τον Ιωαννίδη, ενώ εκτός παρέμεινε ο Χατζηγιοβάνης. Εκτός είναι φυσικά ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες. Στην αποστολή των «πρασίνων» βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ. Χωρίς προβλήματα πάει ο Αστέρας στη Λεωφόρο. Ο Μίλαν Ράσταβατς πλην του τιμωρημένου Κανελλόπουλου δεν αντιμετωπίζει άλλη απουσία. Στην αποστολή επιστρέφει ο Σάντα Φε, ενώ στην Τρίπολη έμεινε ο Μπενίτο. Σε αυτήν βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Καπίγια, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Σονί.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29/1

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (15:00) CosmoteSport 1
Λαμία – ΟΦΗ (15:00) CosmoteSport 3
Ιωνικός – Ατρόμητος (17:15) CosmoteSport 2

Κυριακή 30/1

Παναιτωλικός – Άρης (15:00) CosmoteSport 2
ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης (15:00) NovaSports Prime
ΑΕΚ – Βόλος (17:15) CosmoteSport 1
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (19:30) NovaSports Prime