12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024

Ο Όμρι Άλτμαν επίσημα στην ΑΕΚ

By on 30 Ιανουαρίου, 2022 0 5853 Views

Ο Όμρι Άλτμαν ήρθε στην Κύπρο και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, που έχει διάρκεια 2,5 χρόνια. Οι κιτρινοπράσινοι είχαν ανακοινώσει στις 27 του μήνα προφορική συμφωνία μαζί του.

Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της μετεγγραφής:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ισραηλινού επιθετικού Omri Altman για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια υπόγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως ως επιθετικός, ενώ μπορεί να παίξει και ως ακραίος. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Μακάμπι Τελ-Αβίβ. Το 2011 σε ηλικία 17 χρονών μεταπήδησε στην αγγλική Φούλαμ, και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της. Το 2013 επέστρεψε στο Ισραήλ, ξανά για λογαριασμό της Μακάμπι Τελ-Αβίβ. Αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Πέταχ-Τίκβα (δανεικός) και Χάποελ Τελ-Αβίβ.

Το 2017 ο Παναθηναϊκός τον αγόρασε έναντι 150 χιλιάδων ευρώ. Στην Αθήνα έμεινε για μια διετία, καταγράφοντας 36 συμμετοχές και σκοράροντας τέσσερα γκολ. Το 2019 επέστρεψε στη Χάποελ Τελ-Αβίβ, ενώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο αγωνίζεται στην πορτογαλική Αρούκα, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 6 αγώνες, χωρίς να σκοράρει.