8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Για μεταγραφή όλα πιθανά.Καταδικαστέα τα επεισόδια αλλά δουλειά της αστυνομίας

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Για μεταγραφή όλα πιθανά.Καταδικαστέα τα επεισόδια αλλά δουλειά της αστυνομίας

By on 31 Ιανουαρίου, 2022 0 790 Views

O εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Ήμασταν η ομάδα σε ολόκληρο το παιχνίδι που προσπαθούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα αν οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ήταν λίγες. Η Ομόνοια σχεδόν σε ολόκληρο το 90 λεπτό έπαιζε στο αμυντικό τρίτο και επιδίωξε να βγει μπροστά με τους γρήγορους εξτρέμ. Θεωρώ πως όποιος είδε το παιχνίδι θα διαπίστωση πως η δική μας ομάδα ήταν αυτή που προσπαθούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα», είπε.

Και συνέχισε: «Σαφώς και οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένη από την πορεία της ομάδας. Ο στόχος ήταν να ήμασταν πρώτοι. Περιμένουν να δουν βελτίωση για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου».

Για τη μάχη του τίτλου: «Μετά τη χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού που πλέον μπορεί να είναι στο πρώτο γκρουπ, για εμάς από εδώ και πέρα θα είναι δοκιμασία με τις ομάδες που θα παλέψουμε στο πρώτο γκρουπ. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για μετεγγραφές: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι, αλλά δεν μπορούμε να παραπέμψουμε στις επόμενες ώρες. Οφείλουμε να κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή. Είναι από τις περιπτώσεις που το “αναμείνατε στο ακουστικό σας”, ταιριάζει γάντι».

Για τα παράπονα για επεισόδια μετά το ντέρμπι: «Κρατάμε την αναφορά της επίσημης Ομόνοιας για την φιλοξενία και τις ενέργειες που προχωρήσαμε καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας της Ομόνοιας. Σαν σύλλογος με 111 χρόνια ιστορίας οφείλουμε να καταδικάζουμε κάθε μορφής βία από όπου και αν προέρχεται. Υπάρχει η αστυνομία για να κάνει την δουλειά της. Εκπονήθηκε ένα σχέδιο δράσης για το πως θα έφευγε η αποστολή της Ομόνοιας. Κάποια μέλη της αποστολής της Ομόνοιας επέλεξαν να μην ακολουθήσουν το σχέδιο δράσης παρά τις προτροπές και εκεί συνέβησαν τα θλιβερά. Τα συγκεκριμένα μέλη της αποστολής της Ομόνοιας επέλεξαν να φύγουν μόνοι τους. Η υπόλοιπη αποστολή έφτασε με ασφάλεια στον προορισμό της. Έπρεπε να το χειριστούν καλύτερα τηρούμενων ων καταστάσεων αν και είναι καταδικαστέα».