18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • AΡΑΓΙΟΥΡΙ:Πρώτα εξάδα και μετά μπορούμε να δούμε πιο ψηλά!Έχουμε ευθύνη…

AΡΑΓΙΟΥΡΙ:Πρώτα εξάδα και μετά μπορούμε να δούμε πιο ψηλά!Έχουμε ευθύνη…

By on 2 Φεβρουαρίου, 2022 0 1409 Views

Ο Πάουλους Αραγιούρι ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet «ΑΝΟλα στη φόρα», όπου μίλησε για τις εμφανίσεις της Ανόρθωσης, το ντέρμπι με την Ομόνοια, τις μεταγραφές και γενικότερα τη σεζόν.

Αναλυτικά:

Για τις εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα: «Οι εμφανίσεις στα τελευταία ματς ήταν καλές σε γενικές γραμμές αυτό το διάστημα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Σίγουρα δεν ήταν τα καλύτερα αποτελέσματα και τα δεδομένα στην βαθμολογία είναι στενά».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Ήταν στενό ματς, ένα πραγματικό ντέρμπι. Είναι αλήθεια ότι η Ομόνοια έπαιξε πολύ καλά. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, απογοητευτήκαμε επειδή δεν πήραμε την νίκη. Με αυτή την νοοτροπία αγωνιζόμαστε. Έβαλαν ένα ωραίο γκολ. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να σημειώσουμε δεύτερο γκολ. Πολύ δύσκολα θα βρεις ομάδες να παίξουν τόσο ψηλά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θεωρώ το τελικό αποτέλεσμα δίκαιο».

Για τον ίδιο: «Αυτό που μετράει είναι η ομάδα και όχι ο καθένας ξεχωριστά. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι στο επίπεδο που θέλω. Δεν είχα καθόλου χρόνο για ξεκούραση. Από το EURO μέχρι τα Χριστούγεννα αγωνίστηκα σε 26 παιχνίδια και δεν μπόρεσα να είμαι στο επίπεδο που θέλω. Βελτιώθηκα όμως κι θέλω να συνεχίσω έτσι. Σίγουρα η βασική μου δουλειά είναι να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Είδα όμως ένα όνειρο ότι θα σκοράρω στα επόμενα πέντε παιχνίδια».

Για τα μεταγραφικά αποκτήματα: «Σημείωσαν γκολ και οι δύο και είμαστε τυχεροί που τους έχουμε. Είναι πολύ καλοί επαγγελματίες. Ο Νοβότνι δουλεύει σκληρά από την αρχή, όμως και ο Βερχόβετς».

Για τη σεζόν γενικά: «Η σεζόν είχε τα πάνω και τα κάτω της. Ξεκίνησε με την είσοδο στους ομίλους. Στη συνέχεια υπήρξαν μεγάλες νίκες, αλλά και ματς που έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Φέρουμε την ευθύνη για το ότι κινδυνεύει η ομάδα να μείνει εκτός εξάδας. Έχουμε καλή ομάδα και προπονητικό επιτελείο. Αυτή τη στιγμή ο στόχος μας είναι η εξάδα και μετά μπορούμε να δούμε πιο ψηλά».