21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Mε άνετο περίπατο σφράγισε την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ(4-0 τον Ολυμπιακό που ψήλωσε νωρίς τα χέρια)

Mε άνετο περίπατο σφράγισε την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ(4-0 τον Ολυμπιακό που ψήλωσε νωρίς τα χέρια)

By on 2 Φεβρουαρίου, 2022 0 555 Views

Το ΑΠΟΕΛ με επιβλητική νίκη 4-0 επί του Ολυμπιακού σφράγισε την πρόκριση (μετά τη νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς) του στους «8» του κυπέλλου.

Για ένα ημίχρονο είχε ενδιαφέρον ο επαναληπτικός κυπέλλου στο ΓΣΠ. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή κατάφερε να προηγηθεί με τον Νατέλ 1-0 (40΄) στο ημίχρονο.

Η πρόκριση κρίθηκε οριστικά όταν στο 48′ ο Κβιλιτάια έκανε το 2-0 και «ανάγκασε» τον Ολυμπιακό να θέλει… τέσσερα γκολ για την πρόκριση, ενώ το ΑΠΟΕΛ δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 60′ ο Εφραίμ και στο 77′ ο Μάγκλιτσα ανέβασαν στα ύψη τον δείκτη του σκορ.

Το ΑΠΟΕΛ διεύρυνε το αήττητο σερί τους στους 14 αγώνες, μετρώντας μάλιστα στα τελευταία έξι του παιχνίδια πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Στο σημερινό παιχνίδι παρουσιάστηκε με σοβαρότητα, σωστή νοοτροπία και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει την ζημιά.

Ο Μάγκλιτσα αποχώρησε πάντως με πρόβλημα τραυματισμού στο 83′ κι η ομάδα του ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες -καθώς ο Αυγουστή είχε ολοκληρώσει τις πέντε του αλλαγές- με αποτέλεσμα να προστεθεί στα πολλά προβλήματα, καθώς πριν τον αγώνα έγινε γνωστό ότι εκτός με πρόβλημα τραυματισμού έμειναν οι Σάβιτς, Ντανίλο, Ντονγκαλά και Οκριασβίλι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μολ, Κυριάκου, Μουκτάρης, Σαμπίνια, Μανρίκε, Νάνι (46′ Γουακάσο), Κονφέ, Γκουστάβο (67′ Γουίλσον), Πεχλιβάνης (46′ Τιάγκο), Μακρής (46′ Σάλι), Κα (67′ Μανιάς)

ΑΠΟΕΛ: Μιχαήλ, Πέδρο, Καρώ (72′ Έσελινκ), Βινίσιους, Σαμπάλα (58′ Γαβριήλ), Νταουσβίλι (66′ Πολυκάρπου), Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Εφραίμ, Νατέλ (58′ Θεοδώρου), Κβιλιτάια (66′ Μάγκλιτσα).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 51′ Μουκτάρης, 63′ Σάλι, 86′ Σαμπίνια / 31′ Νταουσβίλι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Μαρίνου Μιχάλης
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας