3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Να σφραγίσει την  πρόκριση με φρεσκάρισμα της 11αδας

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Να σφραγίσει την  πρόκριση με φρεσκάρισμα της 11αδας

By on 3 Φεβρουαρίου, 2022 0 811 Views

Η Ανόρθωση μπαίνει σε ένα δύσκολο πρόγραμμα και ο Τιμούρ Κετσπάγια ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Πάφος FC.(3/2,18:00 Cablenet) Άλλωστε, το σκορ του πρώτου αγώνα (3-1) του δίνει το δικαίωμα να «φρεσκάρει» την 11άδα και να δοκιμάσει πράγματα, έχοντας ως στόχο βέβαια να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.Οι αλλαγές δεν θα αποδυναμώσουν την 11αδα ,αντίθετα θα την φρεσκάρουν και θα δώσουν χρόνο σε παίκτες να ξεκουραστούν την ώρα που θα παίζουν 11αδάτοι με λιγότερο χρόνο συμμετοχής τις τελευταίες βδομάδες. Το 3-1 εκτός έδρας είναι ένα καλό σκορ όμως δεν διασφαλίζει την πρόκριση και ο Κετσπάγια έχει τονίσει στους παίκτες του ότι χρειάζεται σοβαρότητα, συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια για να μην επιτρέψουν στην Πάφο να νιώσει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή.

Ίσως προχωρήσει σε 3-4 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ίσως και περισσότερες. Αναλόγως με το τι θα επιλέξει στην άμυνα, μιας και εκεί είναι ίσως τα ερωτηματικά. Ο Λόρια θα είναι στην εστία, με τον Αμπαρτζουμιάν στο δεξί άκρο. Ο Κορρέα θα είναι εκ νέου στα στόπερ με έναν εκ των Αραγιούρι ή Ρισβάνη, ενώ και στα αριστερά «παίζεται» η θέση μεταξύ των Κορέια και Αβραάμ με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Βερχόβετς, Αρτυματάς και Πόποβιτς  έχουν τον πρώτο λόγο για τις θέσεις στη μεσαία γραμμή, με τους Ιωάννου ,Χρυσοστόμου να διεκδικούν επίσης φανέλα βασικού.Στην επίθεση, ο Ντέλετιτς ή Χριστοφή στα δεξιά, ο Ουάρντα αριστερά  και ο Νοβότνι στην κορυφή.

Ο Αντωνιάδης, με βάση τα σημερινά δεδομένα δεν είναι διαθέσιμος, ενώ δύσκολα θα προλάβει και το παιχνίδι της Κυριακής στην Πάφο για το πρωτάθλημα.