22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΕΛ:Δεν θα προλάβει την ΑΕΛ ο Ντογκαλά.Αναμονή για Μάγκλιτσα και άλλους

ΑΠΟΕΛ:Δεν θα προλάβει την ΑΕΛ ο Ντογκαλά.Αναμονή για Μάγκλιτσα και άλλους

By on 3 Φεβρουαρίου, 2022 0 1481 Views

Τα νεότερα για τον Άντον Μάγκλιτσα περιμένουν στο ΑΠΟΕΛ, μετά τον χθεσινό του τραυματισμό στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

O Κροάτης επιθετικός που άρχισε να παίρνει τα πάνω του, αποκόμισε πρόβλημα που βάζει σε αναμονή τον Σωφρόνη Αυγουστή για το κατά πόσο θα τον έχει στη διάθεση του στο κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ. O ποδοσφαιριστής αισθάνεται καλύτερα και οι πιθανότητες να προλάβει είναι με το μέρος του.

Εκτός είναι ο Γιάννης Σατσιάς που χειρουργήθηκε χθες και απ’ εκεί και πέρα τα δεδομένα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός από το χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό, έχουν ως εξής:

Ντονγκαλά: Θεωρείται πολύ δύσκολο, ως αδύνατον να προλάβει και να τεθεί στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, μπήκε σε πρόγραμμα θεραπείας και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επιστρέψει στη δράση.

Σάβιτς: Είναι μυϊκό το πρόβλημα του, αλλά δεν εμπνέει πολύ μεγάλη ανησυχία. Οι πιθανότητες να προλάβει είναι με το μέρος του και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα βρίσκεται στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Ντανίλο: Ισχύουν περίπου τα ίδια όπως και με τον Σάβιτς, με τον Βραζιλιάνο να ταλαιπωρείται με μυϊκό πρόβλημα. Η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμος.

Οκριασβίλι: Είχε μια ενόχληση στο γόνατο, η οποία όμως δεν εμπνέει ανησυχία. Θα είναι στη διάθεση του προπονητή του και θα δώσει ακόμα μια επιλογή για το σημαντικό ματς της Κυριακής.

Κίνγκσλεϊ Σαρφό: Μπήκε σε πιο εντατικό πρόγραμμα προπόνησης και οι επόμενες δυο προπονήσεις θα δείξουν κατά πόσο έχει πιθανότητες να προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Κάτι τέτοιο θα γίνει, μόνο αν κριθεί απόλυτα έτοιμος.