2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σαν να μην έπαιξαν …Η Ανόρθωση πήρε από την Πάφο την πρόκριση

Σαν να μην έπαιξαν …Η Ανόρθωση πήρε από την Πάφο την πρόκριση

By on 3 Φεβρουαρίου, 2022 0 558 Views

Πρόκριση για την Ανόρθωση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου, μετά και το 0-0 κόντρα στην Πάφος FC. Το σκορ του πρώτου αγώνα (3-1) ήταν ιδανικό για την «Κυρία» που το διαχειρίστηκε ουσιαστικά και «τσέκαρε» εισιτήριο για τους «8».O Tιμουρ Κεστπάγια ξεκούρασε τα άκρα της άμυνας του και οι Αβραάμ ,αριστερά και Κορρέα δεξιά τα πήγαν καλά όπως και οι Αραγιούρι -Ρισβάνης έτσι η Πάφος δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι παρόλο που ξεκίνησε με διάθεση να προσπαθήσει για το γκολ. Μετά το 60΄έκανε αλλγές και ο Μίλανιτς για οικονομία δυνάμεων ένω ο Κετσπάγια έκανε τις δικές του αλλαγές δίνοντας την ευκαιρία και στο νέο πάικτη του,τον Εσκοβάλ Ριντρίκο ν απάρει γεύση από Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες, με την Πάφος FC να έχει την περισσότερη διάθεση για να σκοράρει, όμως η Ανόρθωση ήταν αυτή που είχε την καλύτερη στιγμή στο 90+2’ με τον Μπάιριτς να σώζει πάνω στην γραμμή το πλασέ του Χρυσοστόμου

Κίτρινη κάρτα στο ντεμπούτο του δέχθηκε ο Εσκοβάλ, την προσεχή Τετάρτη οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στο πρωτάθλημα.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μέτριο, στα όρια του κακού ήταν το πρώτο ημίχρονο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Χωρίς θέαμα και καμία καλή οργανωμένη ευκαιρία, με τους ποδοσφαιριστές να υποπίπτουν σε διαδοχικά λάθη και κάποια στιγμή σε μερικά δυνατά μαρκαρίσματα.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι δυο τερματοφύλακες ήταν θεατές και δε χρειάστηκε να παρέμβουν σε κάποια ευκαιρία του αντιπάλου.

Κάποια μακρινά σουτ, τα οποία πέρασαν εκτός εστίας και μια καλή προϋπόθεση για την Ανόρθωση, όπου ο Αραγιούρι δεν πρόλαβε από πλεονεκτική θέση να κάνει την κεφαλιά, καταγράφηκαν στο… φτωχό πρώτο 45λεπτο.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στον ίδιο ρυθμό που ήταν απόλυτα ευνοϊκός για την Ανόρθωση συνεχίστηκε το παιχνίδι. Κι’ αν στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν κάποια σουτ, έστω και μακριά από την εστία, στην επανάληψη το θέαμα ήταν χειρότερο.

Κανένα σουτ, καμία προϋπόθεση και συμβιβασμός ένθεν και ένθεν με τη διαφαινόμενη λευκή ισοπαλία και πρόκριση της Ανόρθωσης.

Οι ομάδες από ένα σημείο και μετά απλά έτρεχαν στον αγωνιστικό χώρο και περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα για να τελειώσουν την αγγαρεία.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων Χρυσοστόμου εκμεταλλεύτηκε το αμυντικό λάθος του αντιπάλου, πλάσαρε σε κενή εστία, αλλά ο Πάγιτς πρόλαβε την μπάλα.

Οι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή, όπου θα αναμετρηθούν στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ανόρθωση (Τ. Κετσπάγια): Λόρια, Κορρέα, Αραγιούρι (60′ Εσκοβάλ), Ρισβάνης, Αβραάμ, Αρτυματάς, Πόποβιτς (53′ Χρυσοστόμου), Χουσμπάουερ (46′ Bερχόβετς), Ντέλετιτς (60′ Αμπαρτζουμιάν), Ουάρντα, Νοβότνι (70′ Ιωάννου)

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κορέια, Χατζημιτσής, Μότης

Πάφος (Ντ. Μίλανιτς): Ρούτκο, Κβίντα, Χότσκο, Σεμέδο (69′ Λέιτε), Κοβάσεβιτς, Ντ. Αουρέλιο (58′ Χέσταντ), Βαλακάρι (58′ Φουρ), Ντράγκομιρ (69′ Πάνιτς), Μπάιριτς, Τόμετσακ (46′ Ταλίς), Πάγιτς

Στον πάγκο: Πέτρου, Θεοδούλου, Παλάσιος, Φυλακτού, Αλ Γκαντιούι, Μιχαήλ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βερχόβετς, Εσκοβάλ, Αρτυματάς / Χότσκο, Ντ. Αουρέλιο, Πάνιτς

ΘΕΑΤΕΣ: 1000 περίπου

Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος

Β’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος

4ος: Φωτίου Κωνσταντίνος

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Δημητριάδης Μάριος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας