27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • XAMΠOYΛΑΣ: Η στήριξη στην διαιτησία απόψε τελειώνει.Ανεπιθύμητος ο Μ.Αντωνίου

XAMΠOYΛΑΣ: Η στήριξη στην διαιτησία απόψε τελειώνει.Ανεπιθύμητος ο Μ.Αντωνίου

By on 6 Φεβρουαρίου, 2022 0 820 Views

Έξαλλη η Ανόρθωση με τον Μενέλαο Αντωνίου. Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς είπε πολλά στην Cablenet μετά το παιχνίδι με την Πάφο:

-Αρχικά: “Από τον Μάιο του 2019 που ανέλαβα πρόεδρος, ποτέ δεν μίλησα για την διαιτησία. Του εναντίον, η Ανόρθωση με τη συμπεριφορά και τις δημόσιες τοποθετήσεις της, προσπάθησε να είναι χρήσιμη και να στηρίξει την Κυπριακή διαιτησία σε καιρό που παρουσίαζε μεγάλες αδυναμίες. Αυτή η στήριξη απόψε τελειώνει. Ο συγκεκριμένος διαιτητής θα καταγγελθεί και τον κηρύσσω ανεπιθύμητο στα παιχνίδια της ομάδας μας. Ούτε εντός, ούτε εκτός… Όπως έχουν και άλλα σωματεία ανεπιθύμητους διαιτητές και δεν τους ορίζουν αυτοί που έχουν την εντολή, τον κ.Αντωνίου θα τον καταγγείλουμε και σε καμία περίπτωση δεν θα ξαναδεχθούμε να σφυρίξει παιχνίδια της ομάδας μας. Τους λόγους δεν θα τους αναλύσω εγώ, θα περιμένω να δω και την έκθεση του παρατηρητή (σ.σ Κώστας Καπιτανής) ο οποίος γνωρίζω ότι είναι ο πνευματικός του πατέρας στην καριέρα του. Θα ζητήσω να ενημερωθώ για την έκθεση και ανάλογα θα πράξουμε”.

-Που εστιάζονται τα παράπονα; “Να βάλετε την Cablenet να δείξει καλά τις επίμαχες φάσεις και θα καταλάβετε. Όταν διαιτητής που πριν δυο βδομάδες στο ‘Α.Παπαδόπουλος’ ανέχθηκε σκληρά μαρκαρίσματα εναντίον μας και άφηνε το παιχνίδι να παίζεται, σήμερα σε 20 λεπτά κιτρίνισε τρεις ποδοσφαιριστές και έδωσε πέναλτι ανύπαρκτο σε μια φάση που είδαμε επανηλειμμένα για να καταλάβουμε τι σφύριξε, δεν μπορεί κανένας να με πείσει ότι αυτός ο διαιτητής δεν είχε ένα σκοπό. Θα το ξαναπώ, δεν τον θέλουμε στα παιχνίδια της Ανόρθωσης και η ευθύνη για την ασφάλεια του σε περίπτωση που ξαναοριστεί, θα ανήκει σε αυτούς που ορίζουν”.

-Θα ζητήσετε και ξένους διαιτητές; “Θα υπάρξει καταγγελία και το θέμα των ξένων διαιτητών απασχολεί την Εκτελεστική και αναμένουμε ενημέρωση”.