6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ Η καταγγελία του Μ.Αντωνίου θα είναι αναλυτική. Η μπάλα είναι στα δικά μας πόδια για την εξάδα

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ Η καταγγελία του Μ.Αντωνίου θα είναι αναλυτική. Η μπάλα είναι στα δικά μας πόδια για την εξάδα

By on 7 Φεβρουαρίου, 2022 0 1715 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

«Είναι πολλά πράγματα που δεν μας ικανοποίησαν χθες. Και με σειρά προτεραιότητας οφείλουμε να τα τοποθετήσουμε για να μην ξαναγίνουν. Σε αυτό το πλαίσιο έγιναν και οι δηλώσεις από τον πρόεδρο. Σήμερα έπεται συνέχεια, καθώς αυτή την ώρα ετοιμάζεται η καταγγελία και θα είναι και αναλυτική για τα όσα έγιναν και όσα δεν έγιναν που θα σταλεί στην ΚΟΠ. Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του προέδρου, γιατί εκείνη την ώρα φαντάζομαι ότι θα έχει τους λόγους του για ότι είπε.

Η καταγγελία εστιάζεται σε τέσσερα σημεία. Το πρώτο είναι το πέναλτι που δόθηκε για την Πάφος. Το δεύτερο είναι η φάση στην οποία ο ποδοσφαιριστής της Πάφου που πέφτει στον Ουάρντα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, ποια είναι η διαφορά της φάσης του πέναλτι της Πάφος FC. Το άλλο είναι ο πειθαρχικός έλεγχος γιατί για ακόμα μια φορά είναι μονόπλευρες οι κάρτες από το συγκεκριμένο διαιτητή. Τέλος είναι ο χρόνος των καθυστερήσεων. Άλλες φορές που κερδίζαμε ο συγκεκριμένος έδωσε 8 λεπτά και παίξαμε 12. Δεν πάει άλλο. Αυτή η διαιτησία είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αναμένουμε από τους αρμόδιους να αναλάβουν δράση γιατί δεν πάει άλλο».

«Εμείς αυτό που είχαμε πει είναι ότι θα στηρίζουμε σε γενικό πλαίσιο όμως όταν κάτι βλέπουμε πως δεν πάει καλά, θα μιλούμε. Χθες, η όλη συμπεριφορά του διαιτητή ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου φώναζε για τη διαιτησία και όχι για τίποτε άλλο».

Για τη μάχη εισόδου στην εξάδα: «Είναι μια σειρά αγώνων που έχουμε μπροστά μας, με όλους να είναι πολύ σημαντικοί. Πρέπει να συγκεντρωθούμε να κερδίσουμε τον Άρη, η μπάλα είναι στα δικά μας πόδια και όσο είναι στα δικά μας θα το παλεύουμε».