1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα.Οι παίκτες το άλλαξαν εγώ δεν ήμουν πολύ αγαπητός μετά την Ζίλινα!

TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα.Οι παίκτες το άλλαξαν εγώ δεν ήμουν πολύ αγαπητός μετά την Ζίλινα!

By on 7 Φεβρουαρίου, 2022 0 2246 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στην διάσκεψη τύπου στο Μακάρειο.

Το αρχικό του σχόλιο…

Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, η Δόξα μας έβαλε δύσκολα, οι Σαντίκ – Σάσι μας δημιούργησαν προβλήματα. Χάναμε εύκολες μπάλες, ήμασταν λίγο ανοργάνωτοι στο κέντρο, ευτυχώς βγάλαμε καλές άμυνας, δεν δεχθήκαμε γκολ και όταν γίνεται αυτό συνήθως κερδίζουμε. Στο 2ο ημίχρονο χρειαστήκαμε να αλλάξουμε τα φτερά μας, τρομερό παιχνίδι από τους Κολ και Ίλιεφ. Βρήκε τελειώματα ο Αλμπάνης, αυτά που χρειαζόμασταν. Με κάνει πολύ χαρούμενος. Όσο κερδίζουμε εμείς είμαστε ικανοποιημένοι.

Για την νοοτροπία του Απόλλωνα…

Οι παίκτες το άλλαξαν εγώ δεν ήμουν πολύ αγαπητός στην Λεμεσό μετά την Ζίλινα. Ήταν μια δύσκολη αρχή. Το πνεύμα και η νοοτροπία αυτών των παικτών μας βγάζουν ασπροπρόσωπους. Δεν έχουμε γερμανική νοοτροπία, δεν έχουμε Γερμανούς παίκτες. Όσοι δεν ακολουθούν το πλάνο και τις οδηγίες μας θα τα «ακούσουν» και θα συμμορφωθούν. Θέλω να σταθώ στην προσπάθεια των παικτών μας. Φέραμε πάρα πολλούς νέους και ήταν ριψοκίνδυνο. Είναι εντυπωσιακό πως αποκτήσαμε ομοιογένεια. Ήρθε η ώρα και του ιατρικού τιμ να βοηθήσει με τους τραυματίες. Το πλάνο μου είναι πολύ απαιτητικό. Όταν έρχονται θετικά αποτελέσματα οι παίκτες το πιστεύουν.

Για την φόρμα του Απόλλωνα και αν μπορεί να ανταπεξέλθει και στις δυο διοργανώσεις…

«Δεν φοβάμαι, πιστεύω στην ομάδα. Επανήλθαμε μετά από ήττες και φτιάξαμε σερί. Αυτό που προσπαθώ να περάσω στους παίκτες είναι μια ηρεμία. Δεν τελειώνει ο κόσμος σε μια ήττα. Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε τους παίκτες. Μπορεί να έρθει μια ήττα.

Για την ανησυχία του κόσμου αν μπορεί να χαθεί το πρωτάθλημα…

Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα. Πρέπει να το αποβάλλουμε αυτό που λέτε. Τώρα βλέπουμε μπροστά. Με την ΑΕΛ έχουμε μόνο 13 παίκτες αλλά δεν θέλουμε δικαιολογίες. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Βλέπουμε το μέλλον. Είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες νίκες. Αυτό λέει πολλά