6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ήταν άΧαρη η 6η ισοπαλία για την ΑΕΚ(μπλόκο από τον Ολυμπιακό και 0-0)

Ήταν άΧαρη η 6η ισοπαλία για την ΑΕΚ(μπλόκο από τον Ολυμπιακό και 0-0)

By on 9 Φεβρουαρίου, 2022 0 513 Views

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες ξεκάθαρες ευκαιρίες, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0.

H AEK ήταν καλύτερη στο γήπεδο αλλά όχι τόσο καλή για να σπάσει το μπλόκο του Ολυμπιακού που ελίναι ικανοποιημένος από τοιν βαθμό ενώ η ΑΕΚ γυρίζει απογοητευμένη στη Λάρνακα με την 6η ισοπαλία και τις νέες απώλειες και πλέον θα πρέπει να αλλάξει πολλά ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας με το ΑΠΟΕΛ. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ έφτασε τους 36 βαθμούς και είναι στο -5 από τον Απόλλωνα που αγωνίζεται αύριο με την ΑΕΛ.και ένα πάνω από τον Άρη που παίζει με την Ανόρθωση την Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός είναι πλέον στους 18 βαθμούς.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στα πρώτα λεπτά η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο και την κατοχή, προσπαθώντας να βρει διαδρόμους προς την εστία του Μολ. Η πρώτη τελική ήρθε στο 26ο λεπτό με ένα μακρινό σουτ του Τρισκόφσκι να καταλήγει στα χέρια του Μολ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ρομό έκανε με την μια το σουτ μετά από γύρισμα του Γκαρσία, με την μπάλα να φεύγει έξω. Στο 35ο λεπτό ο Ρομό απείλησε ξανά, αφού η κεφαλιά του μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, έφυγε λίγο έξω.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 59ο λεπτό είχαμε την πρώτη αξιόλογη στιγμή στο δεύτερο μέρος, όταν μετά από σέντρα του Εσπινόσα ο Γκαρσία έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα έξω. Λίγο μετά ο Ρομό πάτησε περιοχή, αλλά ο Μολ έγκαιρα παρενέβη και μάζεψε την μπάλα.

Στο 63΄ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του τελική όταν ο Γκουστάβο με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 76, ο Ολυμπιακός απείλησε με μια φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Λεάλ κράτησε ανέπαφη την εστία του. 4 λεπτά μετά ο Εγγλέζου έκανε την σέντρα, ο Τρισκόφσκι έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 89΄ο Ολαντούντζι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα έξω. Στο επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός είχε καλή προϋπόθεση αλλά δεν τέλειωσαν την φάση όπως θα ήθελαν.

Στις καθυστερήσεις ο Τρισκόφσκι από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα και χάθηκε άλλη μια καλή ευκαιρία.

Στο 90+5 ο Εγγλέζου με φοβερή εκτέλεση φάουλ, ανάγκασε τον Μολ σε μεγάλη απόκρουση, με την μπάλα μάλιστα να κτυπά και στο δοκάρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λ. Αλκαράθ): Μολ, Σαμπίνια, Μπόβεδα, Γκουστάβο (88′ Μανρίκε), Κα (86′ Χριστοδούλου), Γουίλσον (63′ Σάλι), Ντιανέ, Γουακάσο, Νάνι, Κυριάκου, Χαραλάμπους (63′ Πεχλιβάνης)
Στον πάγκο: Κόβατς, Τσούπιτς, Ανδρονίκου, Μιχαήλ, Πηλαβάς, Καραγιάννης

AEK (Ντ. Καταλά): Λεάλ, Γκουστάβο, Ρομό (84′ Ολατούντζι), Τρισκόφσκι, Φαράζ (63′ Ακοράν), Γκαρσία, Μιλίτσεβιτς, Εσπινόσα (77′ Εγγλέζου), Χριστοφόρου, Τόμοβιτς, Μάμας (77′ Ναούμ).
Στον πάγκο: Τούμπας, Τάντι, Γκονζάλεθ, Αναστασίου,  Ντάρμπισαϊαρ, Γκιούρτσο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντιανέ (6η), Κυριάκου/Μάμας (9η), Εσπινόσα, Τόμοβιτς


ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 500

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός: Ηροδότου Ξένια
4ος: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Σάββα Γιώργος
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης