18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Mε 14 μόνο  στην αποστολή ο Απόλλωνας με στόχο τη νίκη

Mε 14 μόνο  στην αποστολή ο Απόλλωνας με στόχο τη νίκη

By on 10 Φεβρουαρίου, 2022 0 1180 Views

Tην ευκαιρία να ανοίξει ακόμα περισσότερο την διαφορά από την ΑΕΚ που έχασε βαθμούς στο ΓΣΠ κόντρα στον Ολυμπιακό και ενδεχομένως και από τον Άρη που έχει δύσκολη αποστολή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»   έχει σήμερα (10/2,17:00)ο Απόλλωνας.

Βέβαια ούτε για τους «γαλάζιους» θα είναι εύκολο το έργο κόντρα στην συμπολίτιδα ΑΕΛ στο Λεμεσιανό ντέρμπι με τις ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα και με δεδομένες τις πολλές απουσίες.

Έντεκα ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού δεν υπολογίζονται και πρόκειται για τους Νταμπό, Αλεσάμι, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτη, Ζράντι, Ονγκεντά, Αυλωνίτη, Ντιγκινί, Νογιόκ, Μαλεκκίδη και Κατελάρη.

Από την στιγμή που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή Σπόλιαριτς και Χαμάς ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έχει δεκατέσσερις διαθέσιμους από τους οποίους οι έντεκα θα πάρουν φανέλα βασικού.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Απόλλωνα για την… μάχη της Λεμεσού θα έχει στην διάθεση του, τους Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Χάμπο, Χαμάς, Μαυρία, Κολ, Αλμπάνη, Ίλιεφ, Πίττα, Ίντζια, Γιάνκα, Τζουμ, Σπόλιαριτς και Ψύχα.

Από αυτούς ενδέχεται να μείνουν εκτός 11άδας οι Ψύχας, Γιάνκα και Τζουμ. Οι υπόλοιποι αναμένεται ότι θα αποτελέσουν την 11άδα του Γερμανού προπονητή στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες για να μπει με μια διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της στην β’ φάση του πρωταθλήματος.