7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Διπλό εξάδας για την Πάφο. Με γκολ του Πάνιτς 1-0 τον Εθνικό

Διπλό εξάδας για την Πάφο. Με γκολ του Πάνιτς 1-0 τον Εθνικό

By on 13 Φεβρουαρίου, 2022 0 394 Views

Η Πάφος FC ήταν η νικήτρια στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Η παφιακή ομάδα επικράτησε με 1-0 του Εθνικού στο Δασάκι και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για είσοδο στην 6άδα ενόψει των πλέι οφ.

Η Πάφος FC ανέβηκε στην 5η θέση με 32 βαθμούς και ένα αγώνα περισσότερο από την Ανόρθωση ,ενώ υπολείπονται δύο αγώνες με Δόξα και Άρη για το φινάλε της πρώτης φάσης. Από την άλλη, ο Εθνικός παρέμεινε στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Πάνιτς στο 31’  με μακρινό σουτ. Η Πάφος FC ήταν καλύτερη στο Α΄ ημίχρονο αλλά στο β΄ ημίχρονο την πίεσε ο Εθνικός και προς το τέλος είχε τις φάσεις που ίσως να της έδιναν το γκολ της ισοφάρισης που δεν ήρθε.

Την Πάφο συνόδευσαν και 200 οπαδοί της που ήρθαν δωρεάν με  λεωφορεία και εισιτήρια πληρωμένα  από την διοίκηση καθώς και φαγητό δωρεάν!

ΕΘΝΙΚΟΣ (Νταβίντ Μπαντία): Χριστοδούλου, Γκόρουπετς, Άδωνη, Χολ, Πηλέας, Κουντόμπιακ, Άμπραχαμ, Μ. Ηλία (84′  Περατικός), Ιωάννου (68′  Ζάκπα), Βοϊτκόφσκι, Ντούρις

Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Καβαλέβσκι, Κ. Ηλία, Ντόλεζαλ, Κυπριανού, Ταράσοβς, Σαββίδης, Κουμής, Ελουντού

ΠΑΦΟΣ FC (Σάσα Γκάισερ): Ρούντκο, Τόμετσακ, Μπάιριτς, Κβίντα, Ταλίς, Πάνιτς, Χότσκο, Φουρ (73′  Ντ. Αουρέλιο), Σεμέδο (88′  Κοβάσεβιτς), Ζάιρο, Χαμάντι (79′  Λέιτε)

Στον πάγκο: Άντος, Πέτρου, Παλάσιος, Αμπντουσαλάμοφ, Φυλακτού, Μιχαήλ, Πάγιτς

ΣΚΟΡΕΡ: Πάνιτς (31′)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζάιρο, Χότσκο (3η), Τόμετσακ

ΓΗΠΕΔΟ: Δασάκι

ΘΕΑΤΕΣ: 500(200 οπαδοί της Πάφου)

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος

4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης