10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έτοιμη για την εξάδα και πιο ψηλά η Ανόρθωση.Η 11αδα με αλλαγές

Έτοιμη για την εξάδα και πιο ψηλά η Ανόρθωση.Η 11αδα με αλλαγές

By on 14 Φεβρουαρίου, 2022 0 1111 Views

Πανέτοιμη να σφραγίσει οριστικά θέση στην πρώτη 6άδα είναι η Aνόρθωση που θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο «Αντώνης Παπαδόπιουλος» (18:00 Cablenet Sports 1) και με νίκη θα είναι στον πρώτο όμιλο με καλύτερη θέση από την 6η που είναι σήμερα .
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και δεν διαφοροποιήθηκαν τα αγωνιστικά δεδομένα. Εκτός είναι η… γνωστή 4άδα Αραγιούρι, Ιωάννου, Ντέλετιτς και Ρισβάνης, με τους υπόλοιπους να είναι διαθέσιμοι και να δηλώνουν πανέτοιμοι για τη νίκη.
Αλλαγές θα υπάρχουν σίγουρα στην 11άδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη μιας και πέραν από τις απουσίες προκύπτουν και σημαντικές επιστροφές. Ο Κετσπάγια έχοντας κατά νου και τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη όπου είναι δεδομένες οι απουσίες πέραν των Ρισβάνη-Ντέλετιτς,των Βέρχοβιτς και Εσκοβάλ θα κάνει διαχείριση για να έχει σήμερα την ιδανικοτερη 11αδα για τη νίκη αλλά και κάποιους φρέσκους παίκτες για την Πέμπτη.
Ο Λόρια θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, με τους Κορέια και Αμπαρτζουμιάν ως ακραίους μπακ, ενώ παρτενέρ του Κορρέα στο κέντρο της άμυνας θα είναι ένας εκ των Αντωνιάδη-Εσκοβάλ. Στη μεσαία γραμμή, επικρατέστεροι θεωρούνται οι Αρτυματάς, Βερχόβετς και Χρυσοστόμου, και σαν επιλογές τους Πόποβιτς και Χουσμπάουερ. Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστούν οι Ουάρντα και Χριστοφή, με τον Νόβοτνι να επιστρέφει και να παίρνει θέση στην κορυφή.Καλτσάς και Λάζαρος είναι επίσης στη διάθεση του Κετσπάγια.

Ο Ολυμποιακός δεν θα είανι εύκολος αντίπαλος ωστόσο η Ανόρθωση στην έδρα της και με καλή ψυχολογία και αγωνιστική κατάσταση καθώς και μεγάλα βαθμολογικά κίνητρα με την στήριξη των οπαδών δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη.