3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KATAΛΑ:Δεν ξέρω τι είδε ο διαιτητής στην φάση του πέναλτι.Για μένα δεν ήταν

KATAΛΑ:Δεν ξέρω τι είδε ο διαιτητής στην φάση του πέναλτι.Για μένα δεν ήταν

By on 14 Φεβρουαρίου, 2022 0 11900 Views

Δείτε όλα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά, μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ανταγωνιστικό. Είμαι ευχαριστημένος με τον χαρακτήρα που έδειξαν. Έδειξαν τον χαρακτήρα τους οι δύο ομάδες. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε να σημειώσουμε γκολ. Είμαι περήφανος γιατί δεν παραδιδόμαστε. Δεν ξέρω τι είδε ο διαιτητής στην φάση του πέναλτι, ειδικά με την χρήση του VAR. Για μένα δεν ήταν κάτι. Όλοι κάνουν λάθη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Επαναλαμβάνω, ψηλά το κεφάλι».

Για την δυστοκία και την συνέχεια: «Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Νομίζω θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Αυτή τη χρονική στιγμή δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες, δεν είμαστε αποτελεσματικοί. Είναι αυτές οι λεπτομέρειες. Περιμένω ανταγωνιστικά πλέι οφ. Δεν κοιτάζουμε πάρα πέρα, μόνο παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να παλέψουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Τα παιχνίδια θα είναι ωραία και θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

Για το τι λείπει στην ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες: «Δεν είναι θέμα ενέργειας. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας με την μπάλα στην κατοχή μας. Στο τελευταίο διάστημα μας λείπει η αποτελεσματικότητα και η αποφασιστικότητα. Είχαμε ευκαιρίες, το δοκάρι όμως θα μπορούσαμε να έχουμε πιο αποφασιστικοί στην τελευταία μπαλιά».