3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ANOΡΘΩΣΗ:Ντροπή και αποτροπιασμός! Δολοφονική επίθεση στο λεωφορείο της ομάδας μας

ANOΡΘΩΣΗ:Ντροπή και αποτροπιασμός! Δολοφονική επίθεση στο λεωφορείο της ομάδας μας

By on 17 Φεβρουαρίου, 2022 0 1251 Views

Ανακοίνωση από την Ανόρθωση για όσα έγιναν μετά τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ

και τη ν επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της αποστολής της ομάδας:

Η ανάρτηση:

Από θαύμα και τύχη αποφύγαμε τα χειρότερα! Η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της ομάδας μας, πρέπει να αντιμετωπιστεί από την αστυνομία ως τέτοια. Ντροπή και αποτροπιασμός! Όλοι μαζί, ενωμένοι να δώσουμε τους αγώνες μας εντός γηπέδου!

TI EΓΙΝΕ

Η αποστολή της Ανόρθωσης επέστρεφε στη Λάρνακα μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και το κλίμα στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή ήταν εξαιρετικό, απόρροια της τεράστιας επιτυχίας (2-0) στο γήπεδο της πρωτεύουσας.

Κοντά στην έξοδο της Αγίας Βαρβάρας τα χαμόγελα έδωσε τη θέση τους στον τρόπο, τον πανικό και την αγωνία. Γνωστοί άγνωστοι ανεγκέφαλοι έστησαν δολοφονική ενέδρα στο λεωφορείο ρίχνοντας δεκάδες πέτρες, προκαλώντας τεράστιες υλικές ζημιές. Το λεωφορείο σταμάτησε και με το που κατέβηκαν ορισμένοι επιβαίνοντες σε αυτό οι ανεγκέφαλοι τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο. Άμεσα κλήθηκαν αστυνομία και ασθενοφόρο, αν και ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η αποστολή της Ανόρθωσης με το σπασμένο λεωφορείο έφτασε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός. Το ασθενοφόρο καλέστηκε γιατί ζαλίστηκε ποδοσφαιριστής μετά το συμβάν αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε.