4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκησε και πήρε ανάσα ο Ολυμπιακός(1-0 την ΠΑΕΕΚ με τον Πεχλιβάνη σκόρερ)

Νίκησε και πήρε ανάσα ο Ολυμπιακός(1-0 την ΠΑΕΕΚ με τον Πεχλιβάνη σκόρερ)

By on 22 Φεβρουαρίου, 2022 0 454 Views

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε απόψε ο Ολυμπιακός επί της ΠΑΕΕΚ με 1-0, μία νίκη που του δίνει μεγάλες ανάσες ενόψει των αγώνων του δεύτερου γκρουπ που θα κρίνουν τις ομάδες που θα πέσουν κατηγορία.

Ήταν ένα παιγνίδι που δεν είχε αρκετές φάσεις και ιδιαίτερα το πρώτο ημίχρονο ήταν μετριότατο και από τις δύο ομάδες, χωρίς αρκετές φάσεις.

Ενδεικτικό ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τελική εντός στόχου, δείγμα του μέτριου παιγνιδιού που είχαμε από τις δύο ομάδες.

Ανέβασε ρυθμό ο Ολυμπιακός στην επανάληψη και πέτυχε τη σπουδαία νίκη με εξαιρετικό τέρμα του Πεχλιβάνη στο 70’.

Προσπάθησε να αντιδράσει η ΠΑΕΕΚ μετά το τέρμα που δέχθηκε αλλά πέραν ενός σουτ από τον Καπαρτή που πέρασε έξω, δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Μολ.

Με τη νίκη του απόψε, ο Ολυμπιακός ανέβηκε στους 21 βαθμούς και την 9η θέση ενώ η ΠΑΕΕΚ έμεινε στην 11η και προτελευταία θέση με 15 βαθμούς.

Ολυμπιακός (Κυριάκος Πολυκάρπου): Μολ, Κυριάκου (52′ Μποβέδα), Σαμπίνια, Μουκτάρης, Μανρίκε, Γουακάσο, Κονφέ, Πεχλιβάνης, Τιάγκο, Μακρής (61′ Κα), Μανιάς (61′ Γουίλσον).

ΠΑΕΕΚ (Μάκης Σεργίδης): Πρόσεκ, Δημητρίου (46′ Νάντο), Τσόσιτς, Ομπανόρ, Κούρος, Ράμος, Φραγκέσκου (68′ Ντίας), Βαρέλα, Ενόχ, Νούνιτς (68′ Νούνιτς).

Στάδιο: Γ.Σ.Π
Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας