13 Μαΐου, 2024
  • 13 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ομόνοια για την ελπίδα…αλλά και για το γόητρο και την  ψυχολογία. Οι σκέψεις για την 11αδα

Η Ομόνοια για την ελπίδα…αλλά και για το γόητρο και την  ψυχολογία. Οι σκέψεις για την 11αδα

By on 25 Φεβρουαρίου, 2022 0 959 Views

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για το μεγάλο ντέρμπι της Παρασκευής κόντρα στο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (25/2,19:00 Primetel) και δεν προέκυψαν επιπλέον προβλήματα.

Οι απουσίες για τον Χένινγκ Μπεργκ είναι οι… γνωστές. Θα λείψουν ο ανέτοιμος Άνταμ Λανγκ, ο τραυματίας Νικόλας Παναγιώτου και ο τιμωρημένος Φώτης Παπουλής.

Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι και «παίζονται» κάποιες θέσεις όσον αφορά την 11άδα του Μπεργκ.

Αποτελούν ερωτηματικό τα πρόσωπα που θα αγωνιστούν στην επιθετική γραμμή, με τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα θα «παίζει» ρόλο ρυθμιστή.

Ο Αργεντινός είναι δεδομένο ότι θα είναι βασικός και μένει να δούμε σε ποια θέση να αγωνιστεί.

Αν ο κόουτς επιλέξει να τον χρησιμοποιήσει σαν οργανωτικό μέσο τότε θα παίξει με έναν επιθετικό με επιλογές για την θέση στην κορυφή τους Κακουλλή, Τσέποβιτς και Μάταβς και στα άκρα θα δούμε τους Μποτεάκ και Λοίζου.

Αν επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον Λοβέρα αριστερά τότε το πιθανότερο είναι ότι θα μείνει στον πάγκο ο Λοίζου και θα πάει με πλάνο με δύο επιθετικούς.

H Oμόνοια ξέρει ότι η έκτη θέση δεν είναι στα πόδια της ωστόσο θέλει να παίξει και να κερδίσει το ντέρμπι και αν την βολέψει το αποτέλεσμα στην Πάφο να πάρει την 6η θέση. Πέραν των τριών βαθμών είναι και το γόητρο και η δυναμική που μπορεί να πάρει με μια νίκη στο ντέρμπι ενόψει και του κυπέλλου.