2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KATAΛΑ:Όλοι έχουμε την φιλοδοξία να κερδίσουμε την πρώτη θέση

KATAΛΑ:Όλοι έχουμε την φιλοδοξία να κερδίσουμε την πρώτη θέση

By on 25 Φεβρουαρίου, 2022 0 1763 Views

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ. Ο Νταβίντ Καταλά αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του αγώνα αλλά και στα αγωνιστικά δεδομένα.

Αναλυτικά:

Για την ΑΕΛ: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι, είμαστε περισσότερο από ποτέ έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους βαθμούς. Από την πρώτη μέρα η φιλοδοξία μας είναι να κυνηγάμε το πρωτάθλημα. Το καθήκον μου είναι να ετοιμάσω την ομάδα να κερδίσει αύριο την ΑΕΛ. Όλοι έχουμε την φιλοδοξία να κερδίσουμε την πρώτη θέση».

Για τον αγώνα: «Προσπαθούμε να ακολουθήσουμε την δικιά μας ταυτότητα και πλάνο. Να βρούμε την λύση και να είμαστε καλύτεροι σε ομάδες που αμύνονται, να είμαστε πιο επιθετικοί. Να είμαστε βελτιωμένοι αύριο με ΑΕΛ, αυτό θέλουμε».

Για το αν μίλησε με τον πρόεδρο: «Όλη τη χρονιά κάνουμε συναντήσεις με τον πρόεδρο, όχι μόνο τώρα. Ο πρόεδρος θέλει να βλέπει την ομάδα στην κορυφή, όλοι το θέλουμε, όλοι επιδιώκουν το καλύτερο για την ομάδα. Προσπαθούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Τίποτα δεν αλλάζει, ο στόχος είναι ο ίδιος. Δεν μας επηρεάζει τη θέση έχουμε. Ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται όπως θέλει».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Άνταμ έχει πρόβλημα, Μιλίσεβιτς και Μάμας είναι τιμωρημένοι. Μείναμε μακριά από το γκολ το τελευταίο διάστημα. Η μπάλα δεν μπαίνει μέσα αν και είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Αυτό είναι θετικό. Θα επιστρέψουμε στα γκολ και ελπίζω αυτό να συμβεί από αύριο».

Για τον στόχο του πρωταθλήματος: «Ασφαλώς και μπορούμε να επιστρέψουμε στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Τώρα αρχίζουν τα ντέρμπι, είμαστε μία ομάδα που διεκδικούμε τον τίτλο και θα το παλέψουμε. Το 2022 είμαστε κάτω, οι υπόλοιπες ομάδες ανέβασαν απόδοση. Είναι δύσκολη η σεζόν, είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός. Αν και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα, περιμένουμε τα πλέι οφ και θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος. Θέλουμε τη νίκη να καλύψουμε αυτό το συναίσθημα ότι δεν κερδίζουμε. Το θέλουν οι παίκτες, το θέλει η ομάδα. Δεν ξέρω αν η ΑΕΛ είναι επικεντρωμένη στο ματς του κυπέλλου, εγώ περιμένω πως θα έρθουν να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς. Και εμείς έχουμε κύπελλο την ερχόμενη Τετάρτη. Εμείς επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας και πως θα πάρουμε τους βαθμούς».

Για τον κόσμο: «Εμείς είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για όλα. Η ομάδα είναι έτοιμη να πάρει τους βαθμούς, να κάνει ένα καλό ματς. Η φιλοσοφία δεν έχει αλλάξει, είμαι από τους πιο φιλόδοξους ανθρώπους, το ίδιο υπάρχει και στην ομάδα. Στόχος να πετύχουμε να διακριθούμε. Είμαστε έτοιμοι για όλα. Ο Άνταμ ελπίζουμε σύντομα να είναι διαθέσιμος. Όλοι χρειάζονται. Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση του κόσμου. Τους χρειαζόμαστε. Πρέπει να στηρίξουν την ομάδα. Οι παίκτες κάνουν τα πάντα για αυτά τα χρώματα. Θέλουν την στήριξη του κόσμου».

Δείτε τη δημοσιογραφική