28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έτοιμη για το καλύτερο σενάριο η Ανόρθωση. Μια αλλαγή στην 11αδα

Έτοιμη για το καλύτερο σενάριο η Ανόρθωση. Μια αλλαγή στην 11αδα

By on 26 Φεβρουαρίου, 2022 0 970 Views

Πανέτοιμη η Ανόρθωση για το ντέρμπι  κόντρα στον Απόλλωνα(26/2.19:00 Cytavision). Παρά τις όποιες απουσίες υπάρχει απόλυτη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, με αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία για μία νίκη που θα τα… τουμπάρει όλα στο πρωτάθλημα.Με νίκη η Ανόρθωση ανεβαίνει στην δεύτερη θέση και θα πλησιάσει στους 5 βαθμούς την κορυφή οπότε θα μπει με αξιώσεις στη μάχη του τίτλου. Ήττα θα την στείλει στην 4η ή 3η θέση και μακριά από την  κορυφή οπότε θα βλέπει ρεαλιστικά μέχρι την  2η θέση. Ισοπαλία δεν θα είναι καταστροφή αλλά θα είναι αρκετά μακριά από την πρώτη θέση.

Το -8 από την κορυφή μπορεί να μετατραπεί σε -5 πριν την έναρξη των πλέι οφ και στην «Κυρία» αυτός είναι και ο μοναδικός στόχος εν όψει του ντέρμπι. Για να το πράξει, θα πρέπει να… σπάσει και την αρνητική παράδοση κόντρα στον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια και να νικήσει για πρώτη φορά την ομάδα της Λεμεσού εκτός έδρας, μετά την επιστροφή του Τιμούρ στον πάγκο. Η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κορρέα και Ρισβάνη λόγω τιμωρίας ενώ εκτός έμεινε και ο Βερχόβετς λόγω τραυματισμούόπως και ο Ντέλετιτς , που αναγκάζει τον Κετσπάγια να διαφοροποιήσει τα πλάνα του.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, στην εστία θα είναι ο Λόρια με τον Αντωνιάδη και τον Αραγιούρι (Εσκοβάλ) δίπλα του.Ουσιαστικά θα είναι η μόνη αλλαγή σε σχέση με την 11αδα που άρχισε τον νικηφόρο αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Αμπαρτζουμιάν και Κορέια θα είναι στα άκρα της άμυνας. Την 3άδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αποτελούν οι Χουσμπάουερ, Αρτυματάς και Χριστοδουλόπουλος με τους Ουάρντα, Χριστοφή και Νοβότνι στην επιθετική 3άδα.Οι Χρυσοστόμου, Ιωάννου, Πόποβιτς, Καλτσάς ,Αβραάμ είναι ετοιμοπόλεμοι να δώσουν βοήθεια μεσοεπιθετικά ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.