4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επιτέλους νίκη για την ΑΕΚ με ανατροπή στο β΄ημίχρονο.Η ΑΕΛ για ένα ημίχρονο ήταν καλή.Έχασε και πέναλτι

Επιτέλους νίκη για την ΑΕΚ με ανατροπή στο β΄ημίχρονο.Η ΑΕΛ για ένα ημίχρονο ήταν καλή.Έχασε και πέναλτι

By on 26 Φεβρουαρίου, 2022 0 5891 Views

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 3-1 της ΑΕΛ!

Ο Τεσέιρα άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό( στο 40΄έχασε πέανλτι με τον Μαρόσα που σημάδεψε το δοκάρι), ενώ ο Ρομό έκανε το 1-1 στο 52ο λεπτό. Ο Άλτμαν στο 68΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1. Στο 84ο λεπτό ο Ρομό έκανε το 3-1 για την ΑΕΚ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τους 39 βαθμούς, όσους έχει και το ΑΠΟΕΛ και περιμένει. Η ΑΕΛ είναι στους 25 βαθμούς.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 5ο λεπτό ο Μέγιερι μάζεψε ένα σουτ του Ντάρμπισαϊαρ, ενώ ο Ροσάλες στο 17 έπιασε ένα καλό σουτ με τον Μέγιερι να απομακρύνει σε κόρνερ. Λίγο μετά διαδοχικά σουτ από πλευράς ΑΕΚ δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε μια φάση διαρκείας.

Στο 23ο λεπτό, παρά τις ευκαιρίες της ΑΕΚ, η ΑΕΛ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ, όταν ο Τεσέιρα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 27ο λεπτό η ΑΕΚ έφυγε γρήγορα μπροστά, αλλά το πλασέ του Εσπινόσα πέρασε λίγο έξω, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μαρόσα μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι, χάνοντας τεράστια ευκαιρία. Ο Λεάλ στο 32΄απέκρουσε σε κόρνερ σουτ του Μπαλντέ.

Στο 40΄η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Τσέποβιτς, ο Μαρόσα στο 42΄εκτέλεσε αλλά σημάδεψε το δοκάρι και έχασε μια τεράστια ευκαιρία!

Στο 43ό λεπτό ένα σουτ του Ακοράν έφυγε έξω.΄

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 50΄ένα σουτ του Ρομό έφερε ένα κόρνερ, ενώ στην εκτέλεση ο Μικέλ προσπάθησε να απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα. 2 λεπτά μετά ο Ρομό όμως έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φαράζ από τα δεξιά.

Στο 59ο λεπτό ο Άλτμαν από κοντά έκανε το σουτ, αλλά η ΑΕΛ παραχώρησε κόρνερ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έπιασε ένα καλό σουτ από κοντά λίγο μετά, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Η ΑΕΚ συνέχισε να βάζει πίεση και έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάρμπισαϊαρ στο 64ο λεπτό, όταν ο Μέγιερι σε καλό σουτ του είπε όχι. Στο επόμενο λεπτό ο Μέγιερι έκανε σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Ντάρμπισαϊαρ, ενώ στο 66ο λεπτό ο Ανδρέου είχε μια φάση με τον Εσπινόσα, με τον Σωτηρίου να δίνει πέναλτι.

Ο Άλτμαν  εκτέλεσε εύστοχα στο 68ο λεπτό και έκανε το 2-1!

Στο 71΄ο Μπαλντέ έκανε ένα καλό σουτ με τον Λεάλ να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ λίγο μετά απέκρουσε σουτ του Έουλερ.

Στο 84ο λεπτό ο Ρόμο με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 3-1, χαρίζοντας ουσιαστικά την νίκη στην ΑΕΚ.

ΑΕK (Ντ. Καταλά): Λεάλ, Ροσάλες (86′  Τάντι), Τόμοβιτς, Γκονζάλεθ, Γκαρθία, Λαμπόικο (46′  Φαράζ), Λέδες, Ακοράν (46′ Άλτμαν), Εσπινόσα (90′  Ναούμ), Νταρμπισάιαρ (76′  Εγγλέζου), Ρομό
Στον πάγκο: Τούμπας, Τρισκόφσκι, Ολατούντζι, Αναστασίου, Χριστοφόρου, Παναντέρο, Μαρτής

AEΛ(Σ. Παντελίδης): Μέγερι, Σάντος (57′  Ανδρέου), Ριστέφσκι, Τεσέιρα, Φραντζής, Ζντραβκόφσκι, Μεντόγεβιτς (46′  Έουλερ), Μπαλντέ (74′  Μαΐντεβατς), Τόρες (46′  Ρέινολντς), Μαρόσα (46′  Μιλιντσεάνου), Τσέποβιτς
Στον πάγκο: Κεραυνός, Ντάβερβελντ, Ριέρα, Σωτηρίου

ΣΚΟΡΕΡ: 52′, 84′  Ρομό, 68′  πεν. ‘Ατλμαν / 23′  Τεϊσέιρα
KIΤΡΙΝΕΣ: 
Τόμοβιτς (6η), Τάντι (3η) / Μπαλντέ, Φραντζής, Ριστέφσκι


ΘΕΑΤΕΣ: 1.500
Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός: Αναστασίου Στέφανος
4ος: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης