18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Φινάλε με Combo και Cash Back / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa

By on 26 Φεβρουαρίου, 2022 0 244 Views

Δύο ενδιαφέροντες αγώνες διεξάγονται σήμερα για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος CYTA της Κύπρου.

Ο Απόλλων Λεμεσού στους έξι τελευταίους αγώνες του έχει κάνει πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και με νίκη επί της Ανόρθωσης (19:00) στον σημερινό αγώνα θα αποκτήσει μεγαλύτερο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στα πλέϊ οφ. Ο Απόλλωνας στους πέντε από τους έξι πιο πρόσφατους αγώνες του σκόραρε από τουλάχιστον δύο γκολ. Η Ανόρθωση παραμένει αήττητη στους δέκα τελευταίους αγώνες της για το πρωτάθλημα. Στις επτά πιο πρόσφατες νίκες της σκόραρε από τουλάχιστον δύο γκολ.

Στην Bet on Alfa η νίκη του Απόλλωνα Λεμεσού προσφέρεται σε απόδοση 2.00, η ισοπαλία στο 3.25, η νίκη της Ανόρθωσης στο 3.60, το Over 2.5 στο 1.90, το Under 2.5 στο 1.80 και το Goal/Goal στο 1.70.

Στην ενότητα Combo υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές:

Over 2.5 & Goal/Goal – Απόδοση 2.15

Νίκη Απόλλωνα & Over 2.5 – Απόδοση 3.10

Νίκη Ανόρθωσης & Over 2.5 – Απόδοση 6.00

Νίκη Απόλλωνα & Goal/Goal – Απόδοση 4.10

Νίκη Ανόρθωσης & Goal/Goal – Απόδοση 7.00

Ισοπαλία & Goal/Goal – Απόδοση 4.20

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Η ΑΕΚ Λάρνακας στους έξι τελευταίους αγώνες της έχει κάνει πέντε ισοπαλίες και μία ήττα. Στους τέσσερις πιο πρόσφατους δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και χρειάζεται τη νίκη για να βελτιώσει την ανέβει στην τελική κατάταξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Υποδέχεται την ΑΕ Λεμεσού (17:00) η οποία βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας. Η φιλοξενούμενη εκτός έδρας έχει πετύχει μόλις δύο νίκες .

Στην Bet on Alfa η νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας προσφέρεται σε απόδοση 1.70, η ισοπαλία στο 3.45, η νίκη της ΑΕ Λεμεσού στο 4.80, το Over 2.5 στο 2.00, το Under 2.5 στο 1.70 και το Goal/Goal στο 1.90.

Η νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας με ημίχρονο-τελικό Χ/1 έχει απόδοση 4.40.Τα ημίχρονα-τελικά στην Bet on Alfa έχουν το προνόμιο του Cash Back.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της La Liga με έξι βαθμούς περισσότερους από την Σεβίλλη που ακολουθεί. Επισκέπτεται την Βαγιεκάνο (19:30) η οποία έχει πέντε ήττες και μία ισοπαλία στους έξι τελευταίους αγώνες της. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση μέσω Live Streaming στην Bet on Alfa.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Βαγιεκάνο προσφέρεται σε απόδοση 5.20, η ισοπαλία στο 4.00, η νίκη της Ρεάλ στο 1.60, το Over 2.5 στο 1.70, το Under 2.5 στο 2.10 και το Goal/Goal στο 1.80.

Η Μπάγερν Μονάχου στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της έκανε Over 4.5 & Goal/Goal. Στους τρεις από αυτούς νίκησε και στον άλλο έχασε. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga με έξι βαθμούς περισσότερους από την Ντόρτμουντ η οποία την ακολουθεί. Επισκέπτεται την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (19:30) η οποία έχασε τους τρεις τελευταίους εντός έδρας αγώνες της. Η Μπάγερν δέχτηκε γκολ στους εννέα από τους έντεκα εκτός έδρας αγώνες της. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση μέσω Live Streaming στην Bet on Alfa.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Αϊντραχτ προσφέρεται σε απόδοση 5.20, η ισοπαλία στο 4.00, η νίκη της Μπάγερν στο 1.60, το Over 2.5 στο 1.70, το Under 2.5 στο 2.10 και το Goal/Goal στο 1.80.

Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet της Bet on Alfa μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας combo με δύο ή περισσότερα σκέλη. Ενδεικτικά:

Νίκη Μπάγερν & Goal/Goal & Over 4.5 – Απόδοση 3.44

Over 3.5 γκολ στον αγώνα &  Over 8.5 κόρνερ – Απόδοση 2.27

Συμμετέχουν τα Build & Bet στοιχήματα σε παρολί ή σύστημα; ΝΑΙ, στην Bet on Alfa υπάρχει και αυτή η δυνατότητα η οποία μπορεί να εκτοξεύσει τις αποδόσεις ενός πετυχημένου παρολί ή συστήματος.

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.