1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Αρχίσαμε καλά αλλά στο τέλος φανήκαμε τυχεροί

TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Αρχίσαμε καλά αλλά στο τέλος φανήκαμε τυχεροί

By on 26 Φεβρουαρίου, 2022 0 4561 Views

Δείτε όσα είπε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση.

-Η αρχική τοποθέτηση: “Δύσκολο να μιλάς για ποδόσφαιρο αυτές τις μέρες… Ένα πολύ έντονο παιχνίδι, μια απίστευτη ατμόσφαιρα και από τις δυο πλευρές αλλά ειδικά οι δικοί μας οπαδοί ‘έκαψαν’ το γήπεδο και θα θέλαμε να τους χαρίσουμε τη νίκη. Ξέραμε ότι η Ανόρθωση θα μας βάλει πίεση αλλά αρχίσαμε πολύ καλά. Στο τέλος ήμασταν τυχεροί, ο Γιοβάνοβιτς μας έσωσε. Το πέναλτι για το 2-2 έδειξε την κατάσταση στην οποία ήμασταν σήμερα, ήταν αχρείαστο να πάμε στο ένας εναντίον ενός με τον Ουάρντα που είναι από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα σε αυτό. Στα πρώτα 25-30 λεπτά δείξαμε τι δύναμη μπορούμε να έχουμε. Είδαμε και τι ποιότητα μπορούμε να φέρουμε από τον πάγκο. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ και έπειτα στην β’ φάση”.

-Ίσως τα λάθη έγιναν επειδή οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να δώσουν τα πάντα και πρέπει να γίνεται καλύτερη διαχείρηση; “Όχι, είμαστε ο Απόλλωνας, δεν παίζουμε ανάλογα με τον πίνακα. Αν κάναμε το 3-0 θα γινόταν άλλη ερώτηση. Δεν είμαστε η Μπάγερν ή η Σίτι, δεν μπορούμε να αλλάζουμε σχηματισμό τέσσερις φορές μέσα σε ένα αγώνα. Αν παίζαμε πιο αμυντικά και χάναμε με ένα λάθος του διαιτητή στο 90′ τότε θα θύμωνα. Δεν θα θύμωνα αν κάναμε αυτό που έπρεπε και χάναμε στο 90′. Αν ζητήσεις από έναν οδηγό της F1 να κατεβάσει ταχύτητα θα σου πει ότι δεν μπορεί γιατί θα χάσει τη συγκέντρωσή του”.

-Τι θα αλλάζατε στον τρόπο στησίματος και στην διαχείρηση για να παίρνατε τη νίκη; “Τίποτα. Όπως είπατε είναι μόλις μια ώρα μετά τον αγώνα. Θα δούμε τα παιδιά πως είναι και μετά θα δούμε τι αλλαγές μπορούμε να κάνουμε”.