6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

Μετρά επιστροφές και απουσίες ο Σωφρόνης

By on 2 Μαρτίου, 2022 0 3517 Views

Με απουσίες αλλά και επιστροφές, συνεχίζει το ΑΠΟΕΛ την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Άρη.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν υπολογίζει τους Νταουσβίλι, Εφραίμ, Οκριασβίλι, Σαμπάλα, Ντε Βινσέντι και Νατέλ, ενώ επιστρέφουν οι Γιάννης Σατσιάς, Βουγιαντίν Σάβιτς και Ντανίλο καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ξεχωρίζει πάντως η επιστροφή του Γιάννη Σατσιά σε χρόνο ρεκόρ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπήρχαν. Ο νεαρός μέσος μπήκε στο χειρουργείο στις 2 Φεβρουαρίου και η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για αποχή του από τη δράση για διάστημα 4-6 βδομάδων. Η εξέλιξη των πραγμάτων επιβεβαίωσε το καλύτερο σενάριο, καθώς ούτε ένα μήνα μετά την επέμβαση κατάφερε και μπήκε σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης.

Η επιστροφή του δίνει ακόμα μια αξιόλογη λύση στη μεσαία γραμμή για τον Σωφρόνη Αυγουστή στην πιο καθοριστική φάση της σεζόν, με την ομάδα να έχει πολύ σημαντικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Όπως είναι διαμορφωμένο το σκηνικό προβλέπεται ότι μέχρι το ματς με την ΑΕΚ, στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ θα υπάρχουν πολλές επιλογές στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή, με την επιστροφή των Σαμπάλα, Ντε Βινσέντι και Νατέλ που είναι τιμωρημένοι, ενώ θα απουσιάσει ο Βινίσιους που θα εκτίσει τότε την ποινή του.