4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

KATAΛΑ:Χρειαζόμασταν μία νίκη όπως την σημερινή

By on 5 Μαρτίου, 2022 0 6805 Views

O Nταβίντ Καταλά, παραχώρησε διάσκεψη Τύπου μετά και την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί της Ανόρθωσης με 3-1.

Αναλυτικά:

“Πολύ καλό παιχνίδι σήμερα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” για την ομάδα μας. Δείξαμε προσωπικότητα, με την μπάλα στην κατοχή μας και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Ξέραμε ότι θα υποφέραμε στην άμυνα και αυτό έγινε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες μου και τους φιλάθλους μας. Χρειαζόμασταν μία νίκη όπως την σημερινή.”

Για την ΑΕΚ των πρώτων παιχνιδιών με εξαιρετικό ποδόσφαιρο: “Δεν με εκπλήσσει. Πάντα το έλεγα και με κατέκριναν. Ήταν θέμα χρόνου να επιστρέψουμε σ’ αυτό το επίπεδο απόδοσης, δεν έχουμε χάσει ποτέ την ταυτότητα μας. Ήταν λογικό, όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα να δέχεσαι την κριτική. Απ’ εκεί και πέρα εγώ ήξερα τους παίκτες μου και την δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις και ήταν ζήτημα χρόνου να επιστρέψουμε σ’ αυτό το ποδόσφαιρο και σε αυτά τα αποτελέσματα.”

Για τον Ιβάν:“Δεν με εξέπληξε που επανήλθε στα γκολ. Είναι παίκτης που είναι σκόρερ σε όλη του την καριέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς θα τον βοηθήσουν σε θέμα αυτοπεποίθησης. Δεν ήταν μόνο ο Ιβάν και ο Ματ έκανε τρομερή προσπάθεια μπροστά. Ακόμη και τα παιδιά που αγωνίστηκαν για μόλις δύο λεπτά ο Κύπρος και ο Ολατούντζι. Έδωσαν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό και βοήθησαν την ομάδα. Αυτό είναι και το κλειδί.”