28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αλλαγές σε πρόσωπα και σε τακτική.Mε Ουάρντα αλλά χωρίς Αρτυματά στο ΓΣΠ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αλλαγές σε πρόσωπα και σε τακτική.Mε Ουάρντα αλλά χωρίς Αρτυματά στο ΓΣΠ

By on 8 Μαρτίου, 2022 0 1685 Views

Ο Τιμούρ Κετσπάγια καταστρώνει το πλάνο του για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ,(9/3) χωρίς να περιλαμβάνει σ’ αυτό τον Κωστάκη Αρτυματά. Ο αστράγαλος του Κύπριου μέσου είναι ακόμη φουσκωμένος, δεν προπονήθηκε ούτε χθες Δευτέρα και μοιάζει απίθανο να προλάβει να αγωνιστεί στο ΓΣΠ.

Συνεπώς, ο αρχηγός της Ανόρθωσης θα μείνει εκτός από τα δύο προσεχή παιχνίδια της ομάδας, τόσο με το ΑΠΟΕΛ όσο και με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ, καθώς είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του σ’ αυτό το ματς, όταν είχε συμπληρώσει έξι κίτρινες κάρτες.

Πέραν του Αρτυματά, ο Γεωργιανός τεχνικός δεν υπολογίζει επίσης στους Βερχόβετς και Ντέλετιτς, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Βρίσκονται ωστόσο σε καλό δρόμο αφού ανεβάζουν διαρκώς ρυθμούς.

Αύριο στο ΓΣΠ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ ο Ιωάννου αναμένεται να πάρει τη θέση του Αρτυματά ενώ επιστρέφουν  στην 11αδα οι Ουάρντα και Κορρέα και θα μείνουν στον πάγκο Καλτσάς και Αραγιούρι. Ίσως υπάρξουν και άλλες αλλαγές στην 11αδα και στο σχηματισμό της ανάλογα με τον τρόπο που θα αποφασίσει ο Κετσπάγια να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ αυτή την φορά αφού εκτός του ότι είναι πρώτος αγώνας κυπέλλου ο αντίπαλος θα παραταχθεί και με διαφορετική 11αδα απ ότι στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος.