6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Ουάρντα δεν επηρεάστηκε από το κλίμα.Δεν άντεξε τον πειρασμό ο Κβιλιτάια

Ο Ουάρντα δεν επηρεάστηκε από το κλίμα.Δεν άντεξε τον πειρασμό ο Κβιλιτάια

By on 10 Μαρτίου, 2022 0 554 Views

Δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία για την υποδοχή…που θα επιφύλασσαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στον Ουάρντα στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση μετά τον απόηχο του αγώνα πρωταθλήματος όπου δέχθηκε και την τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή για το υβριστικό σύνθημα για το ΑΠΟΕΛ στην λήξη του αγώνα στους πανηγυρισμούς με την κερκίδα της Ανόρθωσης. Ο Αιγύπτιος σταρ της Ανόρθωσης ήταν καλά προετοιμασμένος για το τι τον περίμενε γιαυτό αντιμετώπισε το βρισίδι με χαμόγελο και πολύ πάθος στο παιχνίδι του. Οι αποδοκιμασίες και τα φάουλ των αντιπάλων δεν τον σταμάτησαν από το να δείξει το ταλέντο του σε πολλές φάσεις παλεύοντας αρκετές φορές με 2 και 3 αντιπάλους και τις περισσότερες φορές τον σταματούσαν με φάουλ.

Σε όλο τον αγώνα έδειχνε πως δεν τον επηρέαζαν οι αποδοκιμασίες,ενώ στο φινάλε αποχώρησε ανταλάσσοντας αγκαλιές με παίκτες του ΑΠΟΕΛ.Τον Σόουζα και τον Πέδρο με τους οποίους είχε στο 90λεπτο πολλές δυνατές μονομαχίες. Μπορεί στο τέλος του αγώνα πρωταθλήματος να παρεκτράπηκε στον ενθουσιασμό της νίκης και στο κλίμα των πανηγυρισμών της κερκίδας ,και πλήρωσε ακριβό τίμημα και αυτός και η ομάδα του αλλά στο παιχνίδι του κυπέλλου δεν προκάλεσε ούτε έκανε κάτι περισσότερο από αυτό που έκαναν και παίκτες του ΑΠΟΕΛ σε καλές άμυνες που έβγαζαν μετά το 2-1. Μπορεί να είχε πάθος και δύναμη το ντέρμπι αλλά με εξαίρεση τον Κβιλιτάια που απέκτησε μια ασυλία από τους διατητές στους προκλητικούς πανηγυρισμούς μπροστά στην αντίπαλη κερκίδα όταν σκοράρει.Δεν άντεξε τον πειρασμό ο γεωργιανός επιθετικός και έπαιξε με την φωτιά προκαλώντας με την συμπεριφορά του.Χθες έπρεπε να δεχθεί δεύτερη κίρινη αν είχε διατητή με αξιοπρέπεια,. Οι υπόλοιποι παίκτες των δυο ομάδων δεν ξεπέρασαν κανένα όριο, ούτε και ο Ουάρντα .Και η προηγούμενη κακή συμπεριφορά του δεν δικαιολογεί την πρόκληση του Κβιλιτάια στην διάρκεια του αγώνα και την ατιμωριασία του από τον Γ.Νικολάου.

Από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ λοιπόν ο Ουάρντα μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, είχε από πολλούς στραμμένη προσοχή πάνω του,τις κάμερες και τους φωτογράφους και δεν κατέγραψαν καμιά πρόκληση απ΄πο μέρους του .

Χαρακτηριστικές οι πιο κάτω φωτογραφίες με την είσοδο Ουάρντα από τη φυσούνα να έχει το χαμόγελο του και να χειροκροτεί, κατά τη διάρκεια του ματς, μία τετ α τετ κουβέντα με τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνη Αυγουστή, ενώ στο φινάλε της αναμέτρησης να έχει όμορφο σκηνικό με αγκαλιές με τους παίκτες της αντιπάλου ομάδας, Σόουζα και Ζοάο Πέδρο.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες…