18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Mε το μυαλό στη νίκη πάει στο Τσίρειο. Στην αποστολή και ο Ντέλετιτς

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Mε το μυαλό στη νίκη πάει στο Τσίρειο. Στην αποστολή και ο Ντέλετιτς

By on 13 Μαρτίου, 2022 0 368 Views

Σίγουρα  δεν θέλει  να μείνει εκτός τίτλου η Ανόρθωση και ξέρει ότι θα πρέπει σήμερα να φύγει με διπλό από το Τσίρειο (13/3,19:00 Cytavision Sports 1) κόντρα στον Απόλλωνα προκειμένου να μειώσει την διαφορά στους 6 βαθμούς και να μην την δει να μένει στους 9 ή στην χειρότερη να πηγαίνει στους 12.Με στόχο τη νίκη λοιπόν και με την στήριξη των οπαδών της που θα την συνοδεύσουν η Ανόρθωση πάει στο Τσίρειο όπου πριν λίγες μέρες σε ένα δραματικό αγώνα εξήλθε ισόπαλη 2-2 με τον Απόλλωνα χάνοντας ευκαιρίες και πέναλτι στο φινάλε. Σήμερα ελπίζει ότι η τύχη θα είναι με το μέρος της ,θα αποφευχθούν τα λάθη των πρώτων λεπτών που κοστίζουν γκολ και θα φύγει από  τη Λεμεσό με το τρίποντο.

Ο Ντέλετιτς ήταν η ευχάριστη έκπληξη για τον Κετσπάγια αφού τον είδε σε καλό βαθμό ετοιμότητας και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.  Θέση στην 11αδα ίσως να μην πάρει αλλά τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του. Αυτό σημαίνει ότι οι απουσίες από την  αποστολή είναι οι Αρτυματάς και Βερχόβετς.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να πάει με τετράδα στην άμυνα ο Τιμούρ Κετσπάγια η οποία θα αποτελείται από τους Κορρεά και Αντωνιάδη στο κέντρο της άμυνας και Κορέια και Αμπαρτζουμιάν αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Σε περίπτωση που ο Γεωργιανός κόουτς επιλέξει τριάδα στα στόπερ τότε ο Ρισβάνης θα πλαισιώσει τους Κορρέα και Αντωνιάδη.

Στην μεσαία γραμμή πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι οι Χουσμπάουερ και Ιωάννου και μένει να δούμε ποιος θα κινείται λίγο πιο μπροστά τους. Επιλογές του κόουτς για την συγκεκριμένη θέση είναι οι Πόποβιτς, Χριστοδουλόπουλος και Χρυσοστόμου.

Στα άκρα θα κινούνται οι Ουάρντα και Χριστοφή ή Καλτσάς και στην κορυφή ο Νοβότνι.