18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

ΛΕΝΟΝ:Θα δούμε διαφορετική ομάδα την Τετάρτη

By on 13 Μαρτίου, 2022 0 1739 Views

Διαβάστε τι δηλώσεις του Νιλ Λένον μετά το τέλος του αγώνα της Ομόνοιας με την Δόξα.

Για το παιχνίδι: «Είμαι απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε, αλλά είμαι ικανοποιημένος από τους νεαρούς. Ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες για το παιχνίδι της Τετάρτης και ήταν μια καλή εμπειρία για τους πιο νεαρούς. Στο δεύτερο ημίχρονο έμεινα ικανοποιημένος με κάποιους παράγοντες του παιχνιδιού».

Για το κατά πόσον θα αξιοποιήσει τα πλέι οφ για να αξιολογήσει το ρόστερ: «Θέλω να δω κάποιους παίκτες όσο προχωρούμε για να έχω μια ιδέα για το τι θα ψάξουμε του χρόνου».

Για το επερχόμενο παιχνίδι του κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, το ξέρουμε, όμως θα έχουμε περισσότερους βασικούς παίκτες έτοιμους. Είναι καλό που τους ξεκουράσαμε».

Για τον τραυματισμό του Σέχου και κατά πόσον θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Δεν νομίζω. Φαίνεται ότι είναι μυικό το πρόβλημα. Θα αξιολογηθεί αύριο η κατάσταση».

Για το πρώτο πράγμα που θα προσπαθήσει να περάσει στην ομάδα: «Θέλουμε να βάλουμε περισσότερη ταχύτητα και δύναμη. Ο Παπουλής μας έδωσε διεισδυτικότητα. Το δεύτερο γκολ ήταν εξαιρετικό. Πρέπει να κρατούμε καλύτερα την μπάλα και να διαχειριζόμαστε καλύτερα το παιχνίδι. Ο Χάμπος ήταν εξαιρετικός για νεαρός παίκτης. Έπαιζε σαν βετεράνος και αυτό με κάνει να ανυπομονώ για να δω τους νεαρούς παίκτες».

Για το κατά πόσον οι παίκτες που έχει η ομάδα ταιριάζουν στο στιλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει: «Θα δούμε. Αν θεωρήσω ότι δεν ταιριάζουν, θα το αλλάξω. Θα τους δω και την Τετάρτη. Σκοράραμε δύο γκολ, είχαμε ευκαιρίες, είχαν κι αυτοί. Δεχτήκαμε δύο γκολ παρόμοια και αυτό με απογοητεύει. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε καλύτερα τις σέντρες. Θα δούμε διαφορετική ομάδα την Τετάρτη».