28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Super League : Σέντρα στα play offs με ντέρμπι Παναθηναϊκού με ΑΕΚ

Super League : Σέντρα στα play offs με ντέρμπι Παναθηναϊκού με ΑΕΚ

By on 13 Μαρτίου, 2022 0 1020 Views

Η πρεμιέρα των play offs είναι προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή και σε πρώτο πλάνο είναι το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Το πρόγραμμα μαζί με τα κανάλια

Ξεκινώντας από το αθηναϊκό ντέρμπι δύο δυσάρεστα και ένα ευχάριστο μαντάτο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπήρξαν από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Φραν Βέλεθ όσο και αν το πάλεψε δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, η εξέταση έδειξε πως είναι στα όρια της θλάσης και έμεινε οριστικά εκτός για το ματς με την ΑΕΚ. Σημαντική απώλεια και στην επίθεση, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα κατά την διάρκεια του προγράμματος και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Στον αντίποδα, ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο, έδειξε να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας και βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Από την άλλη ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επιστρέφει σχεδόν μετά από έναν μήνα στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Εκτός οι Σιμάνσκι, Βράνιες και Σάκχοφ. Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Φράνσκον, Μάνταλος, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ και Τάνκοβιτς.

Για το Ολυμπιακός – Άρης σίγουρα το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός έχει παίκτες εκτός όπως οι Ονιεκούρου, Κούντε, Ανδρούτσος και Κίτσος ενώ αποστολή δεν μπήκε ούτε ο Φορτούνης.

Η αποστολή των Πειραιωτών: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Λαλά, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Παπέ Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βρουσάι, Φαντιγκά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Λόπες, Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Ο Άρης από την άλλη θα έχει απουσίες. Θα παραταχθεί με Μπερτόγλιο απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά εκτός θα είναι οι Μαντσίνι και Μπεναλουάν. Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Πάλμα, Λούμορ, Χαΐροβιτς, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Λόπεθ και Μάνος.

Υπάρχει φυσικά και το ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα. Στον ΠΑΟΚ τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ήταν καθαρά. Ακολούθησε θεραπεία και θα μείνει προληπτικά εκτός του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα, που ανεβάζει στροφές και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Off είναι και ο τιμωρημένος Ελ Καντουρί.

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν και οι Ίνγκασον, Βιεϊρίνια και Αουγκούστο. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την πρεμιέρα των play offs είναι οι: Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης, Σάστρε , Λύρατζης , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Κρέσπο , Σίντκλεϊ , Τέιλορ , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Κούρτιτς , Σοάρες , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Μιτρίτσα , Α.Ζίβκοβιτς , Ζαμπά , Άκπομ και Τσόλακ.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρημένος είναι ο Σάλιακας ενώ για λόγους ιώσεων και τραυματισμών δεν είναι διαθέσιμοι οι Πίρσμαν, Καραχάλιος, Λιάσος, Κόντε, Ποζνάνσκι, Καραγιάννης, Κύρκος και Αθανασίου. Επιπλέον ο κόουτς Ηρακλής Μεταξάς παραμένει κλινήρης στο σπίτι του. Έτσι στον πάγκο θα είναι ο βοηθός του, Θανάσης Στάικος και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Σούιτσα. Στην αποστολή του ΠΑΣ είναι οι Λοντίγκιν, Σούλης, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Ρίζος, Ντομίνγκεθ, Στάνκο, Σιόντης, Λώλης, Γκαρντάβσκι, Μπρένερ, Μίνα, Σνάιντερ, Μορέιρα και Περέα.

Το πρόγραμμα μαζί με τα κανάλια

Ολυμπιακός – Άρης: 19.00, NS PRIME

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: 19.30, COSMOTE SPORTS 1

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: 21.30, NS PRIME