27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • TIMOYΡ:Είναι απίστευτο,από τα δικά μας λάθη μείναμε πολύ πίσω

TIMOYΡ:Είναι απίστευτο,από τα δικά μας λάθη μείναμε πολύ πίσω

By on 13 Μαρτίου, 2022 0 1646 Views

Διαβάστε τι είπε στην διάσκεψη του Τιμούρ Κετσπάγια, για το σημερινό εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλώνα. Αναφορά στην τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ντέλετιτς, σε κενή εστία…

Το αρχικό του σχόλιο: “Τι να πούμε, χάσαμε τέσσερις βαθμούς εδώ στην Λεμεσό που πιστεύω ότι δικαιούμασταν. Δυστυχώς αυτοί οι τέσσερις βαθμοί μας αφήνουν πάρα πολύ πίσω και θα μπορούσαμε να είμαστε και εμείς κοντά. Έτσι όπως πάει το πρωτάθλημα και βλέποντας και τα άλλα παιχνίδια, όλα είναι πιθανά. Όσο υπάρχουν μαθηματικές δυνατότητες θα ελπίζουμε.Είμαστε απογοητευμένοι διότι μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι και στο τέλος δεχθήκαμε το γκολ και πήραμε μόνο ένα βαθμό. Βλέπουμε την συνέχεια”. 

Για το ποια θεωρεί την πιο κομβική στιγμή του αγώνα, το χαμένο πέναλτι ή την ευκαιρία του Ντέλετιτς: “Στο πέναλτι, αν το βάζαμε θα ήταν 2-0 και θα ήταν πολύ ποιοι εύκολο να παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Αλλά και μετά το πέναλτι, δεν μπορείς να φέρνεις παίκτες, να πληρώνεις τόσα λεφτά και να το χάνει από δύο μέτρα. Είναι απίστευτο, είναι απίστευτο. Δυστυχώς τα ζήσαμε όλα φέτος και από τα δικά μας λάθη μείναμε πολύ πίσω. Αν δεν κάναμε τόσα λάθη, μπορεί να ήμασταν και εμείς πάρα πολύ κοντά στην κορυφή”

Για το αν θεωρεί πως υπάρχουν πιθανότητες για τον τίτλο:

«Όσο υπάρχει μαθηματική δυνατότητα να καλύψουμε τη διαφορά… αλλά το θέμα είναι ότι τέτοια παιχνίδια όταν παίζεις εκτός έδρας όπως παίξαμε εμείς και χάνεις από τα δικά σου λάθη βαθμούς, σίγουρα σε πληγώνει πάρα πολύ, ειδικά τώρα στα πλέι οφ. Αλλά εντάξει. Στόχος είναι όπως από την αρχή, να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος με όσες πιθανότητες έχουμε, μπορεί να είναι λίγες αλλά όσο υπάρχουν βαθμοί θα το κυνηγήσουμε».