5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

ΛΕΝΟΝ: Θέλουμε να δουλέψουμε περισσότερο στο γκολ

By on 16 Μαρτίου, 2022 0 3562 Views

Οι δηλώσεις του Νιλ Λένον μετά το 1-1 με την ΑΕΛ στο πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου Coca-Cola.

Αρχικά: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και με την απόδοση. Ελέγξαμε μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που δεχθήκαμε το γκολ αλλά οι παίκτες έδειξαν μεγάλο χαρακτήρα και προσωπικότητα και πέτυχαν ένα εκπληκτικό γκολ. Ήταν απλά ένα εκπληκτικό γκολ από τον Φώτη και πολύ ωραία ενέργεια από τον Έρικ. Μετά ήμασταν άνετοι στο παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση”.

-Μετά την Δόξα σχολιάσατε την απόδοση του Χαραλάμπους. Έδωσε και σήμερα συνέχεια… “Συμφωνώ, ήταν πάλι πολύ καλός μαζί με τον Μπασιρού στο κέντρο. Συμπλήρωσαν πολύ καλά ο ένας τον άλλο και μας έδωσαν μια πολύ καλή βάση στο ματς. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και χρειάζεται ενθάρρυνση και ανάπτυξη”.

-Πόσο ικανοποιημένος μείνατε από την απόδοση με βάση αυτά που ζητήσατε; “Ελέγξαμε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι στο επιθετικό τρίτο. Φτιάξαμε κάποιες καλές φάσεις στο πρώτο μέρος. Θέλουμε να δουλέψουμε περισσότερο στο γκολ με περισσότερη ταχτύτητα, ένταση και διεισδυτικότητα. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι μπορούν να το κάνουν και πρέπει να το κάνουμε με πιο πολλή σταθερότητα”.