11 Μαΐου, 2024
  • 11 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εκτός Εθνικής ο Κβιλιτάια.Παίζει με φαρμακευτική αγωγή λέει ο προπονητής της Γεωργίας

Εκτός Εθνικής ο Κβιλιτάια.Παίζει με φαρμακευτική αγωγή λέει ο προπονητής της Γεωργίας

By on 17 Μαρτίου, 2022 0 3876 Views

Κλήση από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Γεωργίας, Γουίλι Σανιόλ, πήρε ο Γκιόργκι Λόρια της, ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων κόντρα σε Βοσνία (25/3) και Αλβανία (29/3).

Αντίθετα οι Γκιόργκι Κβιλιτάια και Τορνίκε Οκριασβίλι έμειναν εκτός κλήσης, με τον Γάλλο τεχνικό μέσω δηλώσεων του να εξηγεί γιατί οι δύο τους δεν κλήθηκαν. Σύμφωνα με όσα είπε ο Σανιόλ, ο Κβιλιτάια δεν προπονείται στον ΑΠΟΕΛ, εδώ και 2-3 εβδομάδες, αλλά παίζει με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής. Όσο για τον Οκριασβίλι, ανέφερε, ότι προτίμησε να του δώσει χρόνο να ξεκουραστεί αφού υπέφερε στον αστράγαλο τελευταία.

Όσα δήλωσε ο Γουίλι Σανιόλ:

«Υπάρχουν απουσίες παικτών, όπως για παράδειγμα ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος είναι σε εξαρετική φόρμα τους τελευταίους μήνες και έχει σκοράρει αρκετά γκολ. Χαίρομαι που έκανε πρόοδο και είναι πλέον επιδραστικός στο παιχνίδι. Θα ήθελα πολύ να τον καλέσω, αλλά δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την ομάδα τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες. Παίζει στα παιχνίδια με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής, το οποίο είναι μεγάλο ρίσκο για την υγεία του στο μέλλον. Είπα στον Γκιόργκι ότι θα πρέπει πρώτα να σκεφτεί την υγεία του και την αποκατάσταση του, ώστε να μην νιώθει πλέον πόνο. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει τον Ιούνιο.

Όσο για τον Τορνίκε Οκριασβίλι, υπέφερε στον αστράγαλο τελευταία. Είναι σημάδι ότι πρέπει να ξεκουραστεί και να αποκατασταθεί, ώστε να μπορεί να προπονηθεί και να παίξει σε φουλ ρυθμούς. Τον τελευταίο χρόνο είδαμε ότι ο “Όκρι” μπορεί να βοηθήσει την ομάδα όταν είναι απόλυτα υγιής. Δώσαμε σε αυτούς τους παίκτες την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να επανέλθουν σε καλή κατάσταση».

Οι σχετικές δηλώσεις στο 7:15 του βίντεο: