18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΕΛ:Oι σίγουροι απόντες και οι πιθανότητες του Σαρφό για το ντέρμπι

ΑΠΟΕΛ:Oι σίγουροι απόντες και οι πιθανότητες του Σαρφό για το ντέρμπι

By on 18 Μαρτίου, 2022 0 347 Views

Tα αγωνιστικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής (20/3, 16:00) με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ ανέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Πέραν του Νταουσβίλι δεν υπολογίζονται οι Μάγκλιτσα (τιμωρημένος), Ντε Βινσέντι και Βινίσιους, αμφίβολοι οι Εντονγκαλά και Σκουφέτ, αρκετές οι πιθανότητες του Σαρφό να είναι στην αποστολή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εκτός ο Μάγκλιτσα λόγω της κόκκινης, εκτός ο Βινίσιους και ο Ντε Βινσέντι. Από εκεί και πέρα Εντονγκαλά και Σκουφέτ θα δοκιμάσουν μέχρι και το Σάββατο και εντός των προπονήσεων συμπεριλαμβάνεται από σήμερα και ο Σαρφό και θα αξιολογηθεί η κατάστασή του για να κριθεί αν θα είναι κι αυτός επιλογή για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για τον Νταουσβίλι: «Δυστυχώς δεν τον υπολογίζουμε εδώ και τρεις βδομάδες και μέχρι και την έναρξη της νέας σεζόν. Βασανίστηκε αρκετά, έπαιξε πολλές φορές με ένεση και πόνους, δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτό, ήταν βασανιστικό για τον ποδοσφαιριστή».

Για τον Ντε Βινσέντι: «Να πω κάτι γιατί δεν ξέρω ποιος λέει και τι, ο Ντε Βινσέντι αυτό που κοιτάζαμε είναι να μπορέσει να είναι έτοιμος σε τέτοιο βαθμό που να μην δημιουργούνται ξανά τα ίδια προβλήματα. Όσο πιέζεται να επιστρέψει, τόσο κακό κάνει. Για αυτό επιλέχθηκε μια προσέγγιση πιο προληπτική. Ξέρουμε πως είναι σημαντικά τα παιχνίδια και θα θέλαμε να τον έχουμε γιατί φέτος έχει ουσιαστικές παρουσίες και είναι πολύτιμες, θέλω να ευελπιστώ ότι αφού προκύπτει η διακοπή, θα κάνει όσα πρέπει για να είναι έτοιμος για την καθορισιτκή συνέχεια».

Για τον Σαρφό: «Θα είναι θέμα σωματικής ετοιμότητας. Δεν ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα. Έχει αρκετές πιθανότητες να είναι στην αποστολή».