5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΝΟΝ:Αυτό με κάνει να μοιάζω σαν άγιος…Θέλω να αποδείξω κάτι; Όχι σε κανέναν στη Σκωτία

ΛΕΝΟΝ:Αυτό με κάνει να μοιάζω σαν άγιος…Θέλω να αποδείξω κάτι; Όχι σε κανέναν στη Σκωτία

By on 18 Μαρτίου, 2022 0 1900 Views

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα «thescottishsun» παραχώρησε ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας Νιλ Λένον. Μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στον τρόπο που έφυγε από την Σέλτικ, τα 22 τρόπαια που κατέκτησε με την ομάδα, και τις πρώτες μέρες στην Κύπρο.

Οι δηλώσεις του:

«Για τους πρώτους τρεις ή τέσσερις μήνες μετά τη Σέλτικ, χρειαζόμουν μια μικρή προσαρμογή. Είχα περάσει από ένα είδος ρυθμισμένου τρόπου ζωής»

«Αυτό χρειάστηκε λίγη προσαρμογή. Μετά άρχισα να σκέφτομαι: «Δεν πειράζει, μπορείς να χαλαρώσεις για λίγο»  αλλά μετά ήρθε η ευκαιρία από την Ομόνοια.

«Ο τρόπος που αποχώρησα από την Σέλτικ ήταν πολύ απογοητευτικός. Αλλά νομίζω ότι συνολικά είχαμε μια μεγάλη επιτυχία. Θέλω να αποδείξω κάτι; Όχι σε κανέναν στη Σκωτία» Θέλω απλώς να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορούμε ακόμα να χτίσουμε μια καλή ομάδα και να παίξουμε γρήγορο, παραγωγικό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε τρόπαια.

«Δεν νιώθω ότι με έχουν ξεγράψει ως προπονητή. Είμαι μόλις 50 και έχω πάνω από δέκα χρόνια σε αυτό»

«Η τελευταία σεζόν στη Σέλτικ μπορεί να είχε επισκιάσει οτιδήποτε άλλο είχα κάνει στον σύλλογο επειδή ήταν τόσο πρόσφατη. Ελπίζω ότι θα υπάρξει μια αναγνώριση, ότι δεν θα πρέπει να επισκιάσει ό,τι πέτυχα πριν. Και ως παίκτης και ως προπονητής»

«Δεν υπήρχε κανείς στα γήπεδα, αλλά ήταν παντού. Ήταν τοξικό και υπό πίεση, και περνούσαμε επίσης μια πανδημία. Αυτό ήταν ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που είχα να αντιμετωπίσω στην καριέρα μου».

«Συμβουλεύτηκα τον Πίτερ Λόουελ (πρώην εκτελεστικός διευθυντής Σέλτικ) για την μετακίνηση μου στην Κύπρο. Γνωρίζει από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

«Μόλις είχα φτάσει στην Κύπρο και είχα την ευκαιρία να δω την Ανόρθωση Αμμοχώστου να παίζει με τον ΑΠΟΕΛ. Κάποια στιγμή είδα τον τεχνικό και το προσωπικό της Αμμοχώστου να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται έντονα για μια απόφαση και σκέφτηκα, «Αυτός ήμουν εγώ πριν από δέκα χρόνια!».

«Μόλις ανακάλυψα ότι ο προπονητής τερματοφύλακων μου αποβλήθηκε ΕΠΤΑ φορές τις τελευταίες δύο σεζόν. Αυτό με κάνει να μοιάζω σαν άγιος».